Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Ποιοι είναι οι δημοφιλέστεροι τρόποι που επικοινωνούν οι παράνομοι εραστές; - Τι αναφέρει νέα έρευνα

4 Δεκεμβρίου 2017 10:10
Ποιοι είναι οι δημοφιλέστεροι τρόποι που επικοινωνούν οι παράνομοι εραστές; - Τι αναφέρει νέα έρευνα

Ένα από τα μεγαλύτερα dating sites μας αποκαλύπτει με έρευνά του ποιοι είναι οι δημοφιλέστεροι τρόποι με τους οποίους επικοινωνούν οι παράνομοι εραστές.

Smartphone

Το κινητό είναι το πιο συνηθισμένο μέσο επικοινωνίας στις περιπτώσεις ενός παράνομου έρωτα, καθώς το 56% των ανθρώπων που συμμετείχαν στην έρευνα να δηλώνουν ότι το προτιμούν όταν θέλουν να επικοινωνήσουν.

Email

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις του Σταύρου Ζαλμά για το AIDS!

Στη δεύτερη θέση με ποσοστό 40% βρίσκεται το email, ένας τρόπος λίγο πιο ριψοκίνδυνος γιατί αν μείνει ανοιχτό ή αν έχει αποθηκευμένο τον κωδικό του λογαριασμού του χρήστη, είναι πολύ πιθανό να και αποκαλυφθεί η απιστία.

Dating sites

Το 20% των ατόμων που συμμετείχαν στην έρευνα δήλωσαν ότι επικοινωνούν μέσω dating sites με άλλους συντρόφους. Έχει άλλωστε το πλεονέκτημα αυτή η επιλογή καθώς υπάρχουν πολλά τέτοια sites άρα είναι πιο δύσκολο να αποκαλυφθεί ο άπιστος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκλειστικό βόμβα! Μετά το τέλος του My Style Rocks ετοιμάζει βαλίτσες για Survivor 2! Ποια παίκτρια μπαίνει στο παιχνίδι;

Social media

Το 18% δηλώνει ότι προτιμά τα social media για να επικοινωνήσει με το πρόσωπο που απατά τη σχέση του.

Κρυφό τηλέφωνο

Αν και σαφέστατα είναι η πιο ακριβή επιλογή, το να έχεις δεύτερο κινητό σε τέτοιες περιπτώσεις βοηθά. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει το 11% των ατόμων που συμμετείχε στην έρευνα.

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share