Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αυτά τα χαρακτηριστικά πρέπει να έχει μία γυναίκα για να είναι η καλύτερη στο κρεβάτι!

23 Νοεμβρίου 2017 15:21
Αυτά τα χαρακτηριστικά πρέπει να έχει μία γυναίκα για να είναι η καλύτερη στο κρεβάτι!

Μια έρευνα από αυτές που σε κάνουν να σηκώνεις λίγο το φρύδι.

Μια νέα έρευνα μελέτησε πώς μπορεί να συνδέονται τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας, με τη σεξουαλική ικανοποίηση και την οικειότητας σε μια σχέση. Η μελέτη αυτή δημοσιεύτηκε στο Journal of Research in Personality, αφού εξέτασε ένα δείγμα 278 νεόνυμφων ζευγαριών, κάνοντάς τους πέντε τεστ προσωπικότητας.
Οι απαντήσεις τους μετρήθηκαν σχετικά με τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

-Εξωστρέφεια

-Δεκτικότητα

-Ευσυνειδησία

-Νευρικότητα

-Δεκτικότητα στην εμπειρία

Οι ερευνητές βρήκαν πως στα ετερόφυλα ζευγάρια, οι γυναίκες με μεγαλύτερο σκορ στη "δεκτικότητα" έκαναν συχνότερο σεξ. Καμία έκπληξη ομολογουμένως. Παραδόξως, τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας του συζύγου, δεν είχαν καμία σύνδεση με την πιθανότητα να κάνει σεξ το ζευγάρι. Επίσης, όσοι σκόραραν χαμηλά στην "Νευρικότητα", έκαναν πιο ικανοποιητικό σεξ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πέθανε γνωστός Έλληνας τραγουδιστής και νικητής talent show της ελληνικής τηλεόρασης!

Η έρευνα καταλήγει στο εξής: "Φαίνεται πως παίζει μεγαλύτερο ρόλο η προσωπικότητα της γυναίκας, παρά του άντρα στην πιθανότητα του καλύτερου σεξ σε μια σχέση. Δεδομένου ότι οι άντρες επιθυμούν να κάνουν σεξ συχνότερα, οι γυναίκες είναι εκείνες που κρατούν τα ηνία του σεξ στις σχέσεις. Έτσι δεν είναι έκπληξη ότι στα ζευγάρια που η γυναίκα είναι πιο δεκτική και δίνει μεγαλύτερη σημασία στη διαπροσωπική τους σχέση, κάνουν περισσότερο και πιο απολαυστικό σεξ".

Όχι ότι αμφισβητώ τους επιστήμονες, αλλά κάποιος να τους πει ότι δεν είναι οι άντρες πια εκείνοι που θέλουν περισσότερο να κάνουν σεξ.


Πηγή:Ladylike







 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share