Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

8 hot tips για να γίνει το κρεβάτι κόλαση!

21 Νοεμβρίου 2017 17:50
8 hot tips για να γίνει το κρεβάτι κόλαση!

Η Δρ. Aline Zoldbrod, που ειδικεύεται στις σχέσεις μεταξύ ζευγαριών, προτείνει:

1. Γράψε μια ερωτική ιστορία επηρεασμένη από τις σεξουαλικές φαντασιώσεις του συντρόφου σου και ονόμασε τους χαρακτήρες με τα δικά σας ονόματα: Όταν θα είστε και οι δύο σε διάθεση για σεξ καλό θα ήταν να του διαβάσεις αυτήν την μικρή ιστοριούλα για 3 βασικούς λόγους: α) Είναι πολύ ωραίο να κάνεις κάτι δημιουργικό και να το μοιράζεσαι, β) Δείχνεις ότι γνωρίζεις πραγματικά τον σύντροφό σου και ακούς τις επιθυμίες του και γ) Θα τον κάνεις να αισθανθεί μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση αλλά και να «ζεσταθεί» ερωτικά.

2. Σκέψου ένα μέρος εκτός σπιτιού που θα μπορούσες να κάνεις σεξ, και πήγαινέ τον εκεί: Εύκολο αλλά και λίγο επικίνδυνο το παραπάνω. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το αμάξι σου και να διαλέξεις ένα μέρος στο οποίο θα μπορούσατε να κάνετε σεξ. Μπορείς να μην του έχεις πει τίποτα και όταν παρκάρετε να αρχίζεις να του δείχνεις τι θέλεις!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έγκυος η Δήμητρα Ματσούκα; Οι αποκλειστικές φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλίτσα…

3. Κάνε μια λίστα με τις πιο ερωτικές στιγμές που περάσατε: Έτσι θα μπορέσετε να έρθετε πιο κοντά ο ένας με τον άλλον και να θυμηθείτε μερικές στιγμές που σας είχαν φέρει την απόλυτη ευχαρίστηση. Με αυτό θα νιώσετε και οι δύο πως θέλετε να τις επαναλάβετε!

Οι συμβουλές συνεχίζονται από την Δρ. Shoshana Bennett, ψυχολόγο αλλά και συγγραφέα:

4. Κάθισε απέναντι από τον σύντροφό σου και αυνανίσου ενώ κι εκείνος κάνει το ίδιο: Μπορεί να σου ακουστεί περίεργο αυτό αλλά μέσα από αυτή την κίνηση μπορείς να καταλάβεις πολλά πράγματα για το τι ευχαριστεί τον άλλον και μέσα από αυτό να βοηθηθείτε ώστε την επόμενη φορά που θα κάνετε σεξ να είναι πολύ καλύτερο.

5. Μίλα του για το τι σου αρέσει όταν κάνετε σεξ: Όσο περισσότερα του πεις, τόσο καλύτερα γιατί έτσι θα μπορέσεις να σε ευχαριστήσει πολύ περισσότερο ξέροντας πια, ποιες είναι οι κινήσεις που σε ανάβουν και τι θεωρείς σέξι και τι όχι.

6. Μοιράσου μαζί του τρία πράγματα που σου αρέσουν περισσότερο κατά τη διάρκεια του σεξ: Προσπάθησε να τον πιάσεις εξ απροόπτου όταν έχει βγει έξω και να του τα γράψεις σε ένα μήνυμα προσθέτοντας έτσι λίγη ίντριγκα στην σχέση σας.

7. Διαβάστε μαζί ερωτικές ιστορίες: Διάβασέ τες δυνατά για να ακούτε και οι δύο και- γιατί όχι- αν έχετε διάθεση μπορείτε να αναπαραστήσετε τους ρόλους κάνοντας έτσι ένα παιχνίδι που σίγουρα θα σας μείνει αξέχαστο…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Είδηση σοκ: Πέθανε ξαφνικά 32χρονος Έλληνας ποδοσφαιριστής! (photo)

8. Ανταλλάξτε γυμνές φωτογραφίες: Εδώ πρέπει να έχεις τεράστια εμπιστοσύνη στον σύντροφό σου καθώς σίγουρα δεν θέλεις να διαρρεύσουν. Ανταλλάσσοντας φωτογραφίες θα επιτύχετε μεγαλύτερη οικειότητα και σύνδεση ενώ θα νιώσετε και πιο άνετα με το σώμα σας κάνοντας έτσι το σεξ πολύ πιο εύκολη -και κολασμένη- υπόθεση.

Πηγή: Fay'w Book

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share