Δευτέρα, 19 Νοεμβρίου 2018

Τρόποι για να τον απομακρύνεις, αν σου έχει γίνει κολλιτσίδα!

20 Νοεμβρίου 2017 19:37
Τρόποι για να τον απομακρύνεις, αν σου έχει γίνει κολλιτσίδα!

Υπάρχει ένα άκρως ενοχλητικό είδος ανθρώπου που σίγουρα στους περισσότερους θα έχει τύχει να κάνει το πέρασμα του. Ναι, μιλάω για αυτόν τον γνωστό-άγνωστο τύπο και τύπισσα που με το ζόρι προσπάθησε να μπει στη ζωή μας. Όχι, ρε δεν σε θέλω! Τι δεν καταλαβαίνεις; Οι άνθρωποι κολλιτσίδες είναι μια περίεργη φάρα, είναι κάτι σαν τους παρασιτικούς μικροοργανισμούς που βρίσκουν ένα ξενιστή και με το έτσι θέλω ζουν εις βάρος του. Μη φοβού όμως, υπάρχουν τρόποι να τους ξεφορτωθείς.

1 Έχω ήδη σχέση
Ένα «λευκό» ψεματάκι δεν σκότωσε ποτέ κανέναν. Δεν θα πληγωθεί και επειδή ποντάρεις στο ήθος του λέγοντας ότι έχεις σχέση, μπορεί να σταματήσει να σου είναι τόσο τσιμπούρι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βαρύ πένθος για τον Μάρκο Σεφερλή!

2 Προσποιήσου ότι μιλάς με τη σχέση σου
“Ναι αγάπη μου, και εγώ σε αγαπώ”. Δεν είμαστε όλοι το ίδιο τυχεροί για να έχουμε όντως σχέση. Επομένως, χρησιμοποίησε όποιο μέσο και αν έχεις. Μόλις πέσει τηλέφωνο ακόμα και από τον περιπτερά να είναι, πρέπει να παίξεις την ερωτευμένη για να γλιτώσεις.

3Αδιαφόρησε
Σου μιλάει; Μην δώσεις σημασία.

Σου στέλνει μηνύματα; Απλά άνοιξε τα και άφησε τα στο διαβάστηκε.

Αδιαφόρησε παντελώς για την ύπαρξη του και κάποια στιγμή θα το καταλάβει από μόνος του και θα την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια.

4 Friend-zone
Ατυχήσασα ζώνη, απαίσιο μέρος για να είσαι, αλλά τι να κάνουμε; Κάποιοι εκεί πρέπει να μπουν είτε με το καλό είτε με το άσχημο. Ξεκίνα να φέρεσαι σαν να είναι κάποιος ή κάποια φίλη σου. Πέτα και κάνα δυο “φιλαράκι μου, κολλητουλίνι μου” και διάφορα άλλα τέτοια, πες του για εκείνο το άλλο σου μισό που σου έχει κλέψει την καρδιά και προσευχήσου για το καλύτερο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκάρει η θεία του 38χρονου οδηγού νταλίκας: "Έφεραν το πτώμα του μέσα σε..."

5 Ξέκοψε
Ίσως και από τις πιο σοφές επιλογές σου, έτσι δεν θα πληγώνεται ένας άνθρωπος που σε θέλει και δεν σε έχει, αλλά ούτε και εσύ θα είσαι ένα βήμα πριν το νευρικό κλονισμό. Δώσε στον άλλον τον απαιτούμενο χώρο και χρόνο για να ξεπεράσει κάποια πράγματα και πού ξέρεις, μπορεί κάποια στιγμή να εξελιχθεί σε μια πολύ δυνατή φιλία.

Πηγή: yang.gr

 

Έρωτας και Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share