Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Προσοχή: Αυτή είναι η πιο επικίνδυνη στάση! Αν την κάνετε μπορεί να καταλήξετε και στο... νοσοκομείο!

19 Νοεμβρίου 2017 10:54
Προσοχή: Αυτή είναι η πιο επικίνδυνη στάση! Αν την κάνετε μπορεί να καταλήξετε και στο... νοσοκομείο!

Μία έρευνα που δημοσιεύθηκε στην επιστημονική επιθεώρηση Advances in Urology έδειξε ότι η στάση στο σεξ, η οποία είναι υπεύθυνη για τα περισσότερα περιστατικά κατάγματος πέους…

Αυτή είναι υπεύθυνη για τα περισσότερα περιστατικά κατάγματος πέους, είναι εκείνη που η γυναίκα είναι από πάνω στον άντρα κι εκείνος ανάσκελα, η στάση “cowgirl”.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτη καταγγελία από τη Δήμαρχο Μάνδρας: Αστυνομικοί που δηλώθηκαν ότι ήταν στη Μάνδρα, φύλαγαν το σπίτι του πρωθυπουργού!

Σύμφωνα με τους ερευνητές, αυτή στάση ευθύνεται για σχεδόν το 50% των καταγμάτων πέους που παθαίνουν οι άντρες όταν κάνουν σεξ.

Η αμέσως πιο επικίνδυνη στάση είναι εξίσου γνωστή και δεν είναι άλλη από αυτήν που η γυναίκα κάθεται στα τέσσερα και ο άντρας είναι από πίσω της (doggy-style), η οποία προκαλεί το 29% των καταγμάτων πέους.

Ενώ η κλασική στάση που ο άντρας είναι από πάνω από την γυναίκα προκαλεί το 21% των ατυχημάτων αυτών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα ζώδια της εβδομάδας 20-26 Νοεμβρίου 2017 από τον Κώστα Λεφάκη - Ποια ζώδια θα έχουν «φουρτούνες» στα αισθηματικά τους;

Οι μισοί από τους παθούντες είπαν ότι τη στιγμή που το έπαθαν το κατάλαβαν γιατί άκουσαν ένα κρακ και μετά ένιωσαν πόνο. Κάποιοι αναζήτησαν ιατρική βοήθεια μετά από 6 ώρες. Ο μέσος όρος ηλικίας υπολογίζεται στα 34 χρόνια.

Πηγή: newsauto.gr

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share