Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έρευνα:Τι σχέση έχει ο γυναικείος οργασμός με τις κάλτσες;

17 Νοεμβρίου 2017 21:55
Έρευνα:Τι σχέση έχει ο γυναικείος οργασμός με τις κάλτσες;

Σας έχουν πιάσει τα τρυφερά σας, αρχίζετε τα φιλάκια, μεταφέρεστε προς το κρεβάτι- ή όπου αλλού θέλετε και ξεκινάτε ν' αποχωρίζεστε τα ρούχα σας. Φεύγουν μπλούζες, παντελόνια, σουτιέν, βρακιά και πρώτα απ' όλα, οι κάλτσες. Πάντα πρώτες, οι κάλτσες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έσκασε τώρα: Νέα 24ωρη απεργία στο Μετρό! Πλήρωνε κόσμε
Σ' εκείνον να το καταλάβω. Άντρας που φοράει μόνο κάλτσες την ώρα του σεξ είναι σαν να έχει μόλις ξεπηδήσει στο χώρο από κάποια πορνοταινία κι αυτό δεν είναι ένα θέαμα πολύ ευχάριστο, όσο κι αν ένα τέτοιο outfit μαρτυρά πως το παιδί δεν κρατιέται. Ωστόσο ίσως πρέπει να σταματήσεις να δίνεις τόση σημασία στο τι φοράει στις πατούσες του. Για σένα είμαστε ακόμα πιο σίγουρες πως ΔΕΝ πρέπει να βγάζεις τις κάλτσες σου στο σεξ. Υπάρχει λόγος.

Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποίησε ο Ολλανδός ερευνητής Gert Holstege M.D. Ph.D τα ζεστά πατουσάκια αυξάνουν κατακόρυφα τις πιθανότητες να ευχαριστηθείτε το σεξ και κυρίως το να φτάσεις σε οργασμό.

Ο καθηγητής Holstege ζήτησε από ζευγάρια να κάνουν σεξ αρχικά χωρίς και κατόπιν με τις κάλτσες τους. Στην πρώτη περίπτωση τα ζευγάρια που ολοκλήρωσαν από κοινού άγγιξαν το 50%. Στη δεύτερη όμως περίπτωση, το ποσοστό ανέβηκε στο 80%, το οποίο υπονοεί ακόμα περισσότερες ολοκληρωμένες γυναίκες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πέθανε ο Θρασύβουλος Λυκουρέζος, ο καπετάνιος της ναυτικής τραγωδίας στην Αίγινα που σκότωσε 4 άτομα!

Ο λόγος που συμβαίνει αυτό είναι σχεδόν προφανής. Όταν τα πόδια σου κρυώνουν, κρυώνεις ολόκληρη και υποφέρεις. Όταν όμως τα πόδια είναι ζεστά, η αμυγδαλή κι ο προμετωπιαίος φλοιός, περιοχές του εγκεφάλου που σχετίζονται με την αίσθηση του κινδύνου, του φόβου και του άγχους, ηρεμούν, εσύ νιώθεις πιο άνετη και ασφαλής και εστιάζεις με όλο σου το είναι στην κλιμάκωση του οργασμού σου. Δοκίμασέ το και θα καταλάβεις.

Άσε που βολεύει αν δεν έχεις ανανεώσει το πεντικιούρ. Επίσης οι ψηλές κάλτσες είναι και πολύ sexy, κι ας είναι και 80% μαλλί 20% βαμβάκι.

Πηγή:Ladylike

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share