Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

3 σημάδια πως δεν σε βλέπει και τόσο... σοβαρά!

20 Οκτωβρίου 2017 15:08
3 σημάδια πως δεν σε βλέπει και τόσο... σοβαρά!

Εσύ τον θέλεις πολύ, πάρα πολύ και κάνεις τα πάντα για να είστε καλά, μαζί κι ευτυχισμένοι. Εκείνος όμως; Τι κάνει; Είναι κι αυτός αντίστοιχα τόσο ερωτευμένος μαζί σου ή μήπως όχι; Αυτές είναι τρεις συμπεριφορές οι οποίες πρέπει να σε βάλουν σε σκέψεις:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα: Τα χρέη του πατέρα της πλήρωνε η 32χρονη εφοριακός! Η μεγάλη αποκάλυψη για τις σχέσεις της οικογένειας που ανατρέπει τα δεδομένα!

1 Όταν δεν σε υπολογίζει στο σεξ και σκέφτεται μόνο τον εαυτό του. Πότε συμβαίνει αυτό; Όταν δεν περιμένει να ολοκληρώσεις πρώτη, όταν κάνει σεξ όποτε θέλει εκείνος, όταν μετά από αυτό σηκώνεται μόνιμα και φεύγει ή γυρίζει στάνταρ και κοιμάται.

2 Όταν οι μόνες κλήσεις που σου κάνει, είναι για bootycall. Κοινώς όταν δεν επικοινωνεί μαζί σου για κανέναν άλλο λόγο εκτός από το σεξ. Όταν δεν τον ενδιαφέρει τι κάνεις, που είσαι, πως πέρασες τη μέρα σου και γενικά αδιαφορεί για τα νέα σου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ατελείωτο "γλέντι" στο Twitter για τα αγγλικά του Τσίπρα! «Three talk and two dance»

3 Αν δε θέλει να βγαίνετε έξω μαζί, να κάνετε πράγματα και δε σε γνωρίζει ποτέ σε κανέναν φίλο του ή γνωστό του και το μόνο που θέλει είναι να έρχεται εκείνος σπίτι σου ή να πηγαίνεις εσύ στο δικό του.

Πηγή: marieclaire.gr

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share