Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Μήπως αντιμετωπίζετε κάποιο από αυτά; - 5 ερωτικά προβλήματα των ζευγαριών!

20 Οκτωβρίου 2017 12:04
Μήπως αντιμετωπίζετε κάποιο από αυτά; - 5 ερωτικά προβλήματα των ζευγαριών!

Περνάς τέλεια στο σεξ μαζί του αλλά η αλήθεια είναι ότι κάτι θεματάκια τα έχετε! Δεν τολμάς να τα παραδεχτείς πόσω μάλλον να του τα πεις. Το ξέρεις, φυσικά, ότι έτσι δεν θα λυθούν αλλά αντιθέτως θα γιγαντωθούν.

Τουλάχιστον δεν είσαι η μόνη, αν αυτό ακούγεται κάπως παρηγορητικό. Δες ποια είναι τα πιο κοινά προβλήματα στο σεξ και τι προτείνουν οι ειδικοί σε άντρες και γυναίκες, αναλόγως το αντικείμενο:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα: Τα χρέη του πατέρα της πλήρωνε η 32χρονη εφοριακός! Η μεγάλη αποκάλυψη για τις σχέσεις της οικογένειας που ανατρέπει τα δεδομένα!

1. Δεν μπορώ να συγκεντρωθώ στο σεξ. Σκέφτομαι τις δουλειές που έχω να κάνω.

Είσαι κουρασμένη και πιεσμένη, ξεκάθαρα. Δοκίμασε να βάλεις λίγη ποικιλία στην ερωτική σου ζωή, και προσπάθησε να μην σκέφτεσαι τίποτα όση ώρα κάνεις σεξ.

2. Ο σύντροφός μου δεν είναι τρυφερός, γιατί είναι "άντρας".

Οκ, αν κάποιος χρειάζεται τρυφερότητα αυτοί είναι σίγουρα οι άντρες. Απλά δεν το δείχνουν γιατί έχουν πέσει στην παγίδα των κοινωνικών στερεότυπων. Δείξτου εσύ τρυφερότητα και θα τον ξεκλειδώσεις.

3. Γιατί να παίρνω πάντα εγώ την πρωτοβουλία;

Συνηθισμένo αντρικό παράπονο. Και δίκιο έχουν. Δηλαδή θα κακοχαρακτηριστείς εάν του δείξεις με τον τρόπο σου ότι θέλεις να κάνετε σεξ;

4. Περνάμε απευθείας στο ψητό.

Το ψητό είναι ωραίο στα κυριακάτικα τραπέζια. Στο σεξ πάλι καλό είναι να ξεκινάμε με λίγη σαλάτα, ήτοι με τα προκαταρκτικά. Ξεκίνησέ τα εσύ, μην περιμένεις εκείνον.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads: Τι είδαμε χτες; Το άδειασμα του Μαυρίδη σε Ζώη – Κολέτσα και η άσχημη ψυχολογική κατάσταση της Γαστεράτου! Ποια ομάδα κέρδισε το έπαθλο; (video)

5. Δεν κάνουμε αρκετό σεξ.

Απλά, πες του (ή πες της) ότι θα ήθελες να το κάνετε πιο συχνά. Εάν όμως υπάρχει λόγος πίσω από τις αραιές συνευρέσεις σας, μάλλον πρέπει να λύσετε πρώτα τα θέματά σας πριν πέσετε στο κρεβάτι.

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share