Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Άνδρες σας ενδιαφέρει: Δείτε πότε είναι πιο πιθανό να απατήσει μια γυναίκα!

6 Οκτωβρίου 2017 11:57
Άνδρες σας ενδιαφέρει: Δείτε πότε είναι πιο πιθανό να απατήσει μια γυναίκα!

Ένα άγχος γύρω από την απιστία το έχουμε, λίγο πολύ, όλοι.

Σύμφωνα όμως με μια νέα μελέτη σε ένα αρκετά μεγάλο στατιστικό δείγμα, έδειξε ότι κάποιοι πρέπει να προσέχουν περισσότερο. Αυτοί που έχουν σχέση με γυναίκες ηλικίας 25-34 πρέπει να έχουν τα μάτια τους ανοιχτά.

Τα ευρήματα από την έρευνα:

Για το 79,2% των γυναικών, ο σπουδαιότερος λόγος για την απιστία από μέρους τους είναι η ανεκπλήρωτη σεξουαλική ζωή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads - Twitter: Νέα αποθέωση για Μαυρίδη και κράξιμο για τα βάναυσα αγωνίσματα!

Η έρευνα έγινε σε 10.245 Βρετανίδες μέσω διαδικτύου. Σε παγκόσμιο επίπεδο, η γυναικεία απιστία βρίσκεται σε άνοδο.

Το ηλικιακό γκρουπ των 25-34 να είναι εκείνο με τις περισσότερες γυναικείες απιστίες (35,1%), αλλά και εκείνες που εμπίπτουν στην ηλικιακή ομάδα των 35-44 ετών δεν είναι λίγες, αφού η έρευνα έδειξε ότι σε ποσοστό 30,4% απατούν τους συντρόφους τους.

Υπάρχει κάτι που τόσο οι άπιστες γυναίκες, όσο και οι άπιστοι άνδρες φαίνεται να συμφωνούν. Αυτό είναι στο ότι και τα δύο φύλα ισχυρίζονται ότι εξακολουθούν να αγαπούν τους συντρόφους τους.

Το 76,9% των γυναικών που απατούν τους συντρόφους τους λένε ότι συνεχίζουν να τους αγαπούν με την συντριπτική πλειοψηφία του 95,1% να λέει δεν είναι ερωτευμένες με το τρίτο πρόσωπο.

Μόνο το ποσοστό του 11,6% που λέει ότι θέλει να εγκαταλείψει τον σύζυγο ή τον σύντροφό τους για χάρη ενός τρίτου προσώπου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τέλος στο θρίλερ με τα οστά στο Σούνιο! Σε ποιον ανήκουν τελικά;

Τέλος το one-night stand εξακολουθεί να είναι κυρίως αντρική υπόθεση, αφού η σeξουαλική εξωσυζυγική σχέση για τις γυναίκες διαρκεί από έναν έως τρεις μήνες στο 60,3% των περιπτώσεων και μόνο το 19,6% λέει ότι ψάχνει για ένα one-night stand.

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share