Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

15 σημάδια ότι έχεις τον τέλειο σύντροφο!

22 Σεπτεμβρίου 2017 16:55
15 σημάδια ότι έχεις τον τέλειο σύντροφο!

Ας είμαστε ειλικρινείς. Δεν υπάρχει το απόλυτα τέλειο αγόρι ή κορίτσι. Υπάρχει όμως το τέλειο ανά περίπτωση. Το τέλειο για σένα, για μένα, το τέλειο για την δεδομένη φάση που βρίσκεσαι. Ξέρεις τι είναι αυτό που ζητάς από τον άλλο και το ψάχνεις σε κάθε σύντροφο. Πως όμως θα είσαι σίγουρη ότι έχεις βρει τον έναν και μοναδικό;

Υπάρχει μια λίστα από την οποία μπορείς να καταλάβεις ποια είναι τα σημάδια ότι έχεις το τέλειο αγόρι. Σίγουρα το πιο βασικό για μια σχέση είναι να υπάρχει η έλξη, η αγάπη και η επικοινωνία. Τα υπόλοιπα απλά συμπληρώνουν τα θετικά του να είσαι με τον άνθρωπο που ερωτεύτηκες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η φωτογραφία ενός μικρού μαθητή έξω από το σχολείο που έχει λυγίσει το διαδίκτυο! Θα πάθεις σοκ μόλις την δεις ολόκληρη!

Πως να καταλάβεις ότι έχεις το τέλειο αγόρι!

Σου δίνει προσοχή

Σε ακούει, σου δίνει προσοχή και δεν σε αγνοεί. Σε κανέναν δεν αρέσει η αδιαφορία, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για μια σχέση. Ακόμα και να μην συμφωνεί με κάποια άποψη σου ή απόφαση σου, σου αφιερώνει χρόνο για να καταλάβει την οπτική σου γωνία, τη σέβεται και έπειτα εκφράζει τη δική σου. Δε βιάζεται να σε διακόψει και να σου πει πως έχεις λάθος ή ποια είναι η δική του άποψη. Σου αφιερώνει χρόνο και προσοχή για να σε ακούσει.

Του αρέσεις πραγματικά

Μπορείς να καταλάβεις πότε κάποιος σε θέλει πραγματικά και πότε δεν είναι και απόλυτα σίγουρος. Είναι στο βλέμμα του, στις κινήσεις του και στην όλη γενική συμπεριφορά του απέναντι σου. Επιζητά την επαφή μαζί σου, στέλνει να δει τι κάνεις, ακόμα και αν ξέρει ότι έχεις δουλειά και πιθανώς θα απαντήσεις πολύ αργότερα. Αν βρεις ένα τέτοιο αγόρι κράτα το γιατί η σχέση σας θα εξελιχθεί πολύ όμορφα.

Εκφράζει τα συναισθήματα του

Δε φοβάται να εκτεθεί. Του αρέσεις και το λέει στην πρώτη ευκαιρία. Όχι με τρόπο που να σε πνίγει και να σε φρικάρει. Με ρομαντικό, γλυκό και ταυτόχρονα ενθουσιώδες τρόπο. Αδιαφορεί για τα στερεότυπα που θέλουν τον άντρα πολλά βαρύ και σου λέει πόσο σε αγαπάει κάθε φορά που το νιώθει.

Σε αποδέχεται όπως είσαι

Στραβή, κουτσή, με γυαλιά, με παραπάνω κιλά, υπερβολικά αδύνατη, πολύ δυναμική, φλύαρη. Όπως και να είσαι είτε εξωτερικά, είτε εσωτερικά το αποδέχεται. Είναι αυτό που ερωτεύτηκε και ήθελε να έχει από την πρώτη στιγμή που μιλήσατε. Δε θέλει να σε αλλάξει με κανέναν τρόπο. Τι πιο όμορφο από αυτό; Τίποτα! Και είναι κάτι που θα πρέπει να κάνεις και εσύ για τον άλλον- αν δεν το κάνεις.

Καταλαβαίνει την ανάγκη σου για προσωπικό χρόνο

Ωραίες οι σχέσεις και το να είσαι με κάποιον, αλλά όλοι θέλουν λίγο χρόνο για τον εαυτό τους. Το τέλειο αγόρι, καταλαβαίνει αυτή σου την ανάγκη και στου δίνει χώρο και χρόνο να ανασάνεις όταν το χρειάζεσαι. Όχι γιατί δε θέλει να σου χαλάσει χατίρι, απλώς κατανοεί το γεγονός ότι χρειάζεσαι και εσύ την ανεξαρτησία σου να βγεις με τι φίλες σου, να κάνεις πράγματα για εσένα, όπως ακριβώς χρειάζεται και εκείνος.

Θέλει να ξέρει τα ενδιαφέροντα σου

Θέλει να ξέρει τα πάντα για σένα. Τι σου αρέσει να κάνεις στον ελεύθερο σου χρόνο, ποια μουσική σου αρέσει, ποια βιβλία, τα πάντα. Ο τέλειος σύντροφος ενδιαφέρεται να σε γνωρίσει σε βάθος και δε σε θέλει μόνο για το κρεβάτι και τους καφέδες έξω.

Σε κάνει να γελάς

Δεν γίνεται να μην λατρέψεις τον άντρα που θα σε κάνει να γελάς. Από τα πιο θετικά χαρακτηριστικά σε ένα σύντροφο. Ωραίο συναίσθημα να σου προσφέρει ασφάλεια, προστασία, σιγουριά, αλλά άμα σε κάνει να γελάς τότε έχεις κερδίσει το λαχείο.

Είναι ανεξάρτητος

Το τέλειο αγόρι συντηρεί τον εαυτό του. Δεν περιμένει από τους άλλους. Έχει τη δουλειά του, το εισόδημα του, το σπίτι του και γενικότερα δεν χρειάζεται κάποιον να τον βοηθάει σε κάθε βήμα του. Είναι ανεξάρτητος και μπορεί να τα καταφέρει σε οποιαδήποτε δεδομένη κατάσταση. Ένα πολύ χαρακτηριστικό εάν βλέπεις πως η σχέση σας προχωράει και πιο σοβαρά.

Σου έχει τυφλή εμπιστοσύνη

Ναι οκ, υπερβολή το “τυφλή” μιας και δε μπορείς να εμπιστεύεσαι πάντα με κλειστά τα μάτια. Όμως άμα βγεις έξω με τις φίλες σου δε θα είναι πάνω από το τηλέφωνο όλη την ώρα για να σε τσεκάρει. Θα σου πει να περάσεις καλά, θα στείλει ένα μήνυμα απλά για να ξέρει ότι είσαι καλά και αυτό ήταν. Το ίδιο ισχύει για όλα τα θέματα που εμπεριέχουν το θέμα εμπιστοσύνη. Πιστεύει σε σένα και έχει εμπιστοσύνη ότι θα κάνεις αυτό που θεωρείς σωστό.

Είναι πάντα εκεί για σένα

Είναι εκεί για ό,τι χρειαστείς. Ακόμα και γιατί πονάει η κοιλιά σου επειδή σου ήρθε περίοδος. Ακούει τις ανάγκες σου και προσπαθεί να είναι δίπλα σου για ό,τι και να χρειαστείς. Ακόμα και αν είναι μακριά σε κάνεις να νιώθεις σίγουρη πως το τηλέφωνο του θα είναι πάντα κοντά του για να απαντήσει ανά πάσα στιγμή σε κλήση σου ή μήνυμα σου.

Δεν αποφεύγει τους πιθανούς καυγάδες

Σαφώς όλα είναι στο πρόγραμμα σε μια σχέση, συμπεριλαμβανομένων και των καυγάδων. Κάνεις δεν έχει την σούπερ αποστειρωμένη σχέση, όπου καυγάδες και εντάσεις δεν υπάρχουν. Δε θα αποφύγει τον καυγά, θα κάτσει να μαλώσετε, έτσι ώστε να βρεθεί λύση στο πρόβλημα το οποίο προέκυψε.

Κάνει σχέδια μαζί σου

Σε θέλει στην ζωή του και στην καθημερινότητα του και κάνει πλάνα μαζί σου. Ταξίδια, ραντεβού, μικρές εξορμήσεις. Ρωτάει το πρόγραμμα σου και τι σου αρέσει για να κανονίσετε να κάνετε πράγματα μαζί. Ακόμα και αν αυτό σημαίνει ένα σαββατοκύριακο κλεισμένοι μέσα στο σπίτι με ταινίες και delivery.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξεφτίλα δίχως τέλος: Δεν φαντάζεστε τι κάνει ο Παναγιώτης Χατζηστεφάνου μετά το χυδαίο σχόλιό του για την μικρή Νεφέλη!

Θέλει να σε γνωρίσει στους φίλους και την οικογένεια του

Θέλει να σε γνωρίσει στους φίλους του και την οικογένεια του και ακόμα πιο σημαντικό θέλει να βγαίνεις με τους φίλους του και να τρως με την οικογένεια του. Σου δείχνει ότι είσαι σημαντικό κομμάτι για εκείνον και θέλει να απολαμβάνει και τις μικρές χαρές και συνήθειες της ζωής μαζί σου.

Δείχνει την αγάπη και την συντροφικότητα του

Δεν λέω για τα τυπικά όπως να σου κρατάει το χέρι όταν περπατάτε μαζί έξω ή να περάσει το χέρι του από την μέση του όταν είστε με παρέα ή γύρω από κόσμο. Το τέλειο αγόρι θα σου πει πόσο όμορφη δείχνεις με αυτό που φοράς, θα σου φέρει ζεστό τσάι όταν είσαι άρρωστη, θα σε φιλήσει πριν φύγει από το σπίτι για να πάει για καφέ ή στη δουλειά. Μικρές κινήσει που όμως δείχνουν το πόσο σε αγαπάει και σε νοιάζεται.

Κάνει συμβιβασμούς και υποχωρήσεις

Δυο άτομα σε μια σχέση, συνεπώς και δυο μυαλά και δυο απόψεις. Θα υπάρξουν φορές που ο ένας δε θα θέλει να βγει έξω και ο άλλος δε θα θέλει να φάει πίτσα. Ο τέλειος σύντροφος σε αυτό το παράδειγμα θα πρότεινε να μείνετε μέσα και να παραγγείλετε σουβλάκια.

Ναι μπορεί το παράδειγμα να σου ακούγεται τελείως παιδικό, αλλά είναι και αυτό ένα δείγμα ότι είναι πρόθυμος να κάνει υποχωρήσεις προκειμένου να είστε μεταξύ σας καλά. Επίσης σου δείχνει και την προθυμία του να λειτουργεί έτσι σε οποιαδήποτε κατάσταση- έναν μεγάλο καυγά, ας πούμε.

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share