Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Δεν το είχαμε σκεφτεί ποτέ: Αυτό το χαρακτηριστικό μας αποκαλύπτει πόσο σεξουαλικοί είμαστε!

20 Σεπτεμβρίου 2017 16:50
Δεν το είχαμε σκεφτεί ποτέ: Αυτό το χαρακτηριστικό μας αποκαλύπτει πόσο σεξουαλικοί είμαστε!

Τα μάτια μπορεί να είναι ο «καθρέφτης» της ψυχής μας αλλά το σχήμα του προσώπου μας λέει πολλά για την σεξουαλική μας ζωή. Σύμφωνα με μελέτη Καναδών επιστημόνων,το σχήμα του προσώπου μπορεί να δείξει πόσο ενεργά σεξουαλικός είστε!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survival Secret - γκάφα: Μας δουλεύουν; Την ώρα που οι Αγωνιστές μάζευαν την καλύβα τους, δεν φαντάζεστε τι εμφανίστηκε από πίσω τους! (photos)
Για παράδειγμα, εάν είστε...ταύρος στο κρεβάτι, έχετε πολλές πιθανότητες να έχετε τετράγωνο και πλατύ πρόσωπο,όπως επισημαίνουν Καναδοί ερευνητές.

Οι επιστήμονες διένειμαν ερωτηματολόγια σε 300 εθελοντές ζητώντας τους να καταγράψουν τις συνήθειες και την σεξουαλική τους συμπεριφορά.Το ερωτηματολόγιο συνοδευόταν από μία φωτογραφία των εθελοντών με τους επιστήμονες να αναλύουν το πλάτος και το ύψος του προσώπου και να το συσχετίζουν με τα αποτελέσματα του ερωτηματολογίου.


«Οι ερευνητές αποδίδουν διαφορές στις αναλογίες του προσώπου με βάση τα επίπεδα τεστοστερόνης που εκλύονται κατά τη διάρκεια συγκεκριμένων αναπτυξιακών περιόδων, όπως είναι η εφηβεία. Αυτή η ορμόνη παίζει καταλυτικό ρόλο στη διαμόρφωση ενηλίκων σεξουαλικών συμπεριφορών και επιθυμιών», επισημαίνει η μελέτη.

Οι ερευνητές διαπίστωσαν μάλιστα ότι τα αποτελέσματα της έρευνάς τους ισχύουν και για τα δύο φύλα: δηλαδή, άντρες και γυναίκες με τετράγωνα πρόσωπα, έχουν την τάση να είναι πιο σεξουαλικά πιο ενεργοί από εκείνους που έχουν μακρύτερο και λεπτότερο πρόσωπα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survival Secret - Twitter: Επικό γλέντι από τους χρήστες! "Δεν σας άρεσε το παζελ...φάτε τώρα τα μπουγκιά..."

"Ένα σοβαρό μειονέκτημα των ατόμων με τετράγωνο πρόσωπο είναι πως είναι πιο ευάλωτοι στην απιστία", όπως αναφέρει ο επικεφαλής της μελέτης, Στίβεν Άρνοκι από το Πανεπιστήμιο "Nipissing".

Η έρευνα που μελέτησε το ρόλο των χαρακτηριστικών του προσώπου στις σεξουαλικές σχέσεις και την επιλογή των συντρόφων δείχνει πως οι άνθρωποι με τετράγωνο πρόσωπο - είτε είναι άνδρες είτε γυναίκες- τείνουν προς την απιστία.

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share