Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Κορίτσια δώστε προσοχή: Tι κοιτάει πάνω σου ο άντρας που σε θέλει για κρεβάτι και τι αυτός που σε βλέπει σοβαρά;

31 Αυγούστου 2017 10:18
Κορίτσια δώστε προσοχή: Tι κοιτάει πάνω σου ο άντρας που σε θέλει για κρεβάτι και τι αυτός που σε βλέπει σοβαρά;

Θα έλεγα πως στην αρχή και οι δυο κοιτούν στα ίδια σημεία, αλλά στη συνέχεια, αυτός που σε βλέπει σοβαρά, συνυπολογίζει και κάτι ακόμη.

Από την Έλενα Φάκου

Nα ξεκαθαρίσουμε πως όταν λέτε σε έναν άντρα πριν ακόμη βγείτε καλά καλά ραντεβού ότι θέλετε να τον παντρευτείτε, έχετε πρόβλημα έτσι; Αδιαπραγμάτευτο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποχώρηση «βόμβα» από το EPSILON! Όλες οι λεπτομέρειες

Οι σχέσεις χτίζονται και δεν ορίζονται. Επίσης όσο αηδία είναι το να λέει ένας άντρας σε μια γυναίκα εξ αρχής ότι δεν θέλει τίποτα παραπάνω από εκείνη από σεξ, τόσο αηδία είναι και μια γυναίκα να λέει εξ αρχής σε έναν άντρα ότι ψάχνει να παντρευτεί.

Οι άνθρωποι θα έχουν πιο όμορφες επαφές αν αφήνουν τα πράγματα να εξελίσσονται από μόνα τους χωρίς να θέτουν όρια και περιορισμούς στις σχέσεις τους. Μην ανησυχείτε, ότι είναι να έρθει, θα έρθει. Και κυρίως μην κουράζετε με πολλές ερωτήσεις. Αλλά ακόμα πιο σημαντικό: Μην κάνετε τους ανθρώπους να νιώθουν αναλώσιμοι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ZARA: Αυτή είναι η πιο εντυπωσιακή και πρωτότυπη γόβα που έχετε δει ποτέ σας! (Photo)

Όταν ένας άντρας λοιπόν θέλει κάτι ευκαιριακό, όπως σκέτο σεξ, θα κοιτάξει απλά πράγματα: To πρόσωπό σας (λίγο), το σώμα σας και το πόσο διαθέσιμη είστε.

Όταν ένας άντρας σας βλέπει πιο σοβαρά, θα κοιτάξει το μυαλό σας, πόσο έξυπνη είστε, την καρδιά σας ( πόση αγάπη έχετε μέσα σας) και τις αντιλήψεις σας (αν ταιριάζουν ή όχι με τις δικές του). Ο δικός σας τι κοιτάει;

Πηγή: youweekly.gr

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share