Δευτέρα, 25 Ιουνίου 2018

Σου αρέσει να κάνεις έρωτα το πρωί; Αυτές είναι οι 8 ιδανικές στάσεις για να τον απολαύσεις!

16 Αυγούστου 2017 22:48
Σου αρέσει να κάνεις έρωτα το πρωί; Αυτές είναι οι 8 ιδανικές στάσεις για να τον απολαύσεις!

Δεν νομίζω να διαφωνεί κανείς πως το πρωινό ξύπνημα δεν υποφέρεται με τίποτα. Είναι παράνομο, απεχθές, επονείδιστο και μη βιώσιμο!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Κοιτάμε μόνο τη δουλειά μας. Δεν ξέρουμε αν θα γυρίσουμε σπίτι μας": Συγκλονίζουν οι ήρωες πιλότοι των canadair!

Όχι, όμως αν καταφέρεις να βρεις τον πιο ουσιαστικό τρόπο, να το καταστήσεις την καλύτερη στιγμή της μέρας σου. Η λύση είναι μία. Το πρωινό σεξ. Όσοι το κάνουν, γνωρίζουν πολύ καλά τα αποτελέσματα. Όσοι δεν το κάνουν, πρέπει να αρχίσουν από αύριο κιόλας και γρήγορα θα βιώσουν τον δραστικά θετικό αντίκτυπο.

Αυτές είναι οι καλύτερες στάσεις που ενδείκνυνται για να κάνεις το καλύτερο πρωινό σεξ:

#1 Η καουμπόισσα

Η στάση στην οποία η γυναίκα είναι από πάνω, είναι πάντα μία καλή επιλογή. Η γυναίκα έχει τη δυνατότητα να αποκτήσει υπεροχή και να αναλάβει τα ηνία της υπόθεσης, ενώ ταυτόχρονα κρατάει ξεκούραστο τον σύντροφό της.

#2 69

Είναι μία ιδανική στάση για πρωινό σεξ. Είναι διασκεδαστική, προσφέρει ταυτόχρονη απόλαυση και στα δύο άτομα και φυσικά δεν απαιτεί πολλά προκαταρκτικά σε αυτές τις δύσκολες πρωινές ώρες.

#3 Το κουτάλι

Χαδιάρικη κι αγαπησιάρικη στάση. Ό,τι πρέπει για το πρωινό σεξ, γιατί δεν απαιτεί καμία ιδιαίτερη προσπάθεια από μέρους και των δύο. Είναι ξεκούραστη και μπορεί να δώσει την καλύτερη εκκίνηση στη μέρα σου.

#4 Ιεραποστολικό

Πρόκειται ξεκάθαρα για την all – time classic στάση. Αρέσει σε όλους, χρησιμοποιείται από όλους κι είναι η πιο safe επιλογή για ένα απολαυστικό πρωινό σεξ.

#5 Στα 4

Για τους πολύ τολμηρούς τύπους που δεν νιώθουν νυσταγμένοι το πρωί κι έχουν δυνάμεις να δώσουν όσα περισσότερα μπορούν στον/στη σύντροφό τους, το doggy style δεν είναι απαγορευμένη, αλλά ιδανική επιλογή. Θα καταφέρει να σε ξυπνήσει τόσο έντονα που δεν θα χρειαστείς καν καφέ έπειτα.

#6 Στα όρθια

Μία ακόμη «θαρραλέα» στάση που απαιτεί εγρήγορση, αντοχές και σίγουρα θα προκαλέσει μεγάλη έκκριση ιδρώτα. Είναι μία στάση που ενδείκνυται απίστευτα για τα ζευγάρια που θέλουν να κάνουν ένα έντονο και συνάμα γρήγορο σεξ.

#7 Η ανάποδη καουμπόισσα

Αυτή η στάση είναι ο παράδεισος των αντρών. Όχι απλά η γυναίκα είναι από πάνω, αλλά υπάρχει ολοκληρωμένη θέα του πίσω μέρους της, απαγορεύοντας ταυτόχρονα τα περιττά αγγίγματα κι οπτική επαφή. Έρχεται σε αντίθεση με τις ρομαντικές και κλασσικές στάσεις, γι’ αυτό μη διστάσεις να τη δοκιμάσεις αύριο κιόλας το πρωί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έλεγχος στο αεροδρομιο: Τα 5 βασικά αντικείμενα που τον ενεργοποιούν!

#8 Σεξ στο ντους

Βάλτε το καυτό νερό να τρέχει και κάντε τα δικά σας… Το τρεχούμενο νερό είναι έτσι κι αλλιώς ο καλύτερος τρόπος για να ξυπνήσει κανείς το πρωί. Αν συνδυάζεται ειδικά με την παρέα και τα χάδια του συντρόφου σου, μπορεί να σε κάνει να χαμογελάς για όλη την υπόλοιπη ημέρα.

πηγή: youweekly.gr

 

Έρωτας και Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share