Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Αυτά είναι τα είδη της απιστίας! - Ποια είναι όμως η χειρότερη;

16 Αυγούστου 2017 12:07
Αυτά είναι τα είδη της απιστίας! - Ποια είναι όμως η χειρότερη;

H απιστία έχει πολλές μορφές. Ναι, αυτό το τέρας έχει πολλά πρόσωπα. Κι όλα είναι άσχημα.

Aπό την Έλενα Φάκου

Κατά τη γνώμη μου η απιστία δεν πρέπει να συγχωρείται. Και δεν πρέπει να συγχωρείται, γιατί απλά δεν ξεχνιέται. Μένει εκεί, σαν μια πληγή που πάει να κλείσει αλλά επιμολύνεται συνεχώς σε κάθε ευκαιρία. Επομένως θα δημιουργεί προβλήματα ξανά και ξανά και ουσιαστικά δε θα συγχωρεθεί ποτέ, ακόμα κι αν τυπικά έχεις πει ότι το προσπέρασες.

Επίσης, άνθρωπος που κάνει κάτι μια φορά, το πιθανότερο είναι να το ξανακάνει. Διότι η πιο πιθανή πρόβλεψη για τη μελλοντική συμπεριφορά ενός ανθρώπου είναι η παρελθοντική του συμπεριφορά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτο: Δείτε για πρώτη φορά τον άγνωστο 26χρονο αδερφό του Σάκη Ρουβά! (Photo)

Η απιστία έχει πολλές μορφές. Υπάρχει η απιστία η πλατωνική. Κι αυτή απιστία είναι. Όταν με το μυαλό σου φεύγεις πια είσαι αλλού. Όταν έχεις μια σχέση και χαζεύεις στο Facebook άλλα άτομα και τα φαντασιώνεσαι ή κάνεις σεξ με το δικό σου ταίρι και εσύ ονειρεύεσαι ότι κάνεις με άλλο. Άστο. Χαμένη υπόθεση.

Υπάρχει το one night stand. Aυτό το αγκάθι στις σχέσεις των ανθρώπων που έχουν μια πολύμηνη ή πολύχρονη σχέση και μια στιγμή ή μια βραδιά γκρεμίζει όσα χτίστηκαν με πολύ κόπο. Το οne night stand είναι άσχημη στραβοτιμονιά. Μπορεί το πάθος και η απερισκεψία μιας στιγμής να χαλάσουν κάτι για το οποίο προσπαθήσατε πολύ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Ελεονώρα Μελέτη παντρεύεται! - Το ρομαντικό δείπνο, η πρόταση γάμου και το μεγάλο «ναι»

Όσον αφορά την εξακολουθητική απιστία, εκεί φταίει κυρίως ο σύντροφος που το ανέχεται. Διότι αν βλέπεις ότι ο αγαπημένος σου είναι γυναικάς,αυτό είναι μεγάλο ελλάτωμα και μάλιστα δεν περνάει κιόλας. Τι περιμένεις λοιπόν από αυτόν; Δεν θα είναι ποτέ μόνο μαζί σου. Θα σε πληγώνει συνέχεια. Γιατί μένεις σ αυτή τη σχέση;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ραγδαίες εξελίξεις στο Mega! Πωλήθηκε και επίσημα στον...

Kαι τέλος έχουμε την παράλληλη σχέση. Εκεί πραγματικά σηκώνω τα χέρια ψηλά. Ακούω περιπτώσεις ανθρώπων που έχουν ακόμα και δυο γάμους (!) παράλληλα ή διατηρούν δυο σχέσεις οι οποίες είναι εξίσου «σοβαρές» (αν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ο όρος) και απορώ. Πως αντέχει κανείς να έχει δυο ζωές; Γιατί περί αυτού πρόκειται. Από εκεί και πέρα, καλύτερα να μη σου τύχει.

Πηγή: youweekly.gr

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share