Δευτέρα, 16 Ιουλίου 2018

Ποια είναι η καλύτερη ώρα για να κάνετε σεξ;

13 Αυγούστου 2017 19:56
Ποια είναι η καλύτερη ώρα για να κάνετε σεξ;

Σιχαίνεστε το πρωινό ξύπνημα; Τότε μάλλον πρέπει να σταματήσετε να διαβάζετε αυτό το κείμενο, γιατί τα νέα δεν θα σας αρέσουν. Και αυτό επειδή μια νέα έρευνα αποκάλυψε ποια είναι η καλύτερη στιγμή της ημέρας για να κάνεις σεξ -και είναι αρκετά νωρίς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αν παρατηρήσεις κάποια από τις 10 παρακάτω συμπεριφορές τότε σίγουρα σε γουστάρει τρελά!

Σύμφωνα με την έρευνα, η καλύτερη ώρα της ημέρας για να κάνουμε σεξ είναι στις 7.30 το πρωί. Και αυτό επειδή τα επίπεδα ενέργειάς μας εκείνη την ώρα βρίσκονται στην κορυφή έπειτα από έναν καλό βραδινό ύπνο, το οποίο σημαίνει πως διαθέτουμε λίγο περισσότερη αντοχή σε σχέση με τις υπόλοιπες ώρες της ημέρας.

Επίσης, η διάχυση των ενδορφινών στον οργανισμό μας που προκαλείται από το σεξ, μειώνει την πίεση του αίματος και τα επίπεδα άγχους, κάνοντάς μας να αισθανόμαστε πιο αισιόδοξοι κατά τη διάρκεια της υπόλοιπης ημέρας, όπως αναφέρουν οι ερευνητές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πανικός επικρατεί στον Κάλαμο: Εκκενώθηκαν κατασκηνώσεις - Καίγονται σπίτια! (photos)

Για τις ανάγκες της έρευνας, η οποία έγινε για λογαριασμό της εταιρείας Forza Supplements, παρακολουθήθηκαν τα βιολογικά ρολόγια 1.000 ανθρώπων και στη συνέχεια επεξεργάστηκαν οι βέλτιστες ώρες της ημέρας για να κάνουν μια σειρά δραστηριοτήτων, προκειμένου να «αξιοποιήσουν στο έπακρο τη ζωή».

πηγή: huffigtonpost.gr

 

Έρωτας και Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share