Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Τα «χαλαρά» είναι η νέα μόδα! - Σχέσεις χωρίς απαιτήσεις!

24 Ιουλίου 2017 19:12
Τα «χαλαρά» είναι η νέα μόδα! - Σχέσεις χωρίς απαιτήσεις!

It’s the new black…

Δεν θέλω σχέση, δεν είμαι σε φάση, δεν ψάχνω κάτι σοβαρό, θέλω κάτι χαλαρό, θέλω απλώς να περάσω καλά κτλ. Πόσες φορές τα άκουσα αυτά μέσα σε ενάμιση χρόνο. Πόσες φορές τα άκουσες και συ τελευταία; Άπειρες.

Τον τελευταίο καιρό, παρατηρώ ότι οι άνδρες (που γνωρίζω) είναι σε τέτοια φάση. Ξαφνικά όλοι τριγύρω δεν θέλουν κάτι παραπάνω, απλώς να περνούν καλά και… χαλαρά. Δεν λέω, μπορεί και η εκάστοτε κοπέλα να θέλει το ίδιο και να συμφωνήσει να συνεχίσει έτσι. Αλλά αυτό το χαλαρά δεν είναι ίδιο για όλους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 10 διάσημες Ελληνίδες που έχουν απατήσει τον σύντροφό τους και το παραδέχθηκαν! (photos)

Δηλαδή, υπάρχουν διαφορές στο τι θέλει ο καθένας από έναν ερωτικό σύντροφο. Άλλοι θέλουν όλο το πακέτο, επικοινωνία, κοινωνική ζωή και εννοείται ερωτική. Άλλοι πάλι περιορίζονται σε ένα ποτάκι και μετά σπίτι για τα περαιτέρω. Και άλλοι προτιμούν το booty call, δηλαδή: – Να έρθω από εκεί; – Έλα.

Το κακό είναι ότι συνήθως και να συμφωνήσεις ότι θες κάτι χαλαρό, μπορεί να μην βάλεις όρια και κόκκινες γραμμές με αποτέλεσμα τελικά να καταλάβεις ότι δεν θέλετε τα ίδια πράγματα. Θα μιλάτε; Θα βγαίνετε; Υπάρχει αποκλειστικότητα; Και άλλα τέτοια ερωτήματα που σε απασχολούν και αν τα συζητήσεις, παίζει και ξενέρωμα και πάει από εκεί που ήρθε και αυτός.

Στην αρχή, εντωμεταξύ, όλοι καλοί είναι. Τι λόγια θα πουν, τι βλέμματα, τι κινήσεις εντυπωσιασμού και τι πράξεις. Όταν «πέσει το κάστρο» όμως, προσγειώνεσαι στην πραγματικότητα. «Τι θέλεις; Τι ψάχνεις;», είτε ρωτάς εσύ είτε αυτός. Και τι να πεις τότε; Θες σχέση; Θα σε πει απελπισμένη. Θες χαλαρά; Θα σε πει εύκολη και πολλά άλλα. Ε, σου λέει αυτός ότι κάτι του συμβαίνει και δεν θέλει σοβαρή σχέση, βρε αδερφέ. Και τρως ξενέρα. «ΠΑΛΙ;» αναφωνείς, πλέον γελώντας!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ημέρα γενεθλίων για την Έλλη Κοκκίνου! - Δεν θα πιστεύετε τα πόσα κλείνει η τραγουδίστρια! (Photo)

Δεν ξέρω τι έχει συμβεί εκεί έξω. Εγώ κάποτε νόμιζα ότι μόνο σχέσεις υπάρχουν εκεί έξω. Αφελώς. Πλέον, δεν έχω ακούσει έναν άνθρωπο να μου πει ότι θέλει κάτι τέτοιο γενικά. Μικρό ή μεγάλο, δεν παίζει ρόλο. Θα μου πεις, αυτά δεν γίνονται κατά παραγγελία. Προφανώς. Πρέπει να του βγει κάποιου. Κάτι που γίνεται με τον καιρό, με την γνωριμία και αν ταιριάζεις με τον άλλον.

Απλά, πλέον δεν είναι ανοιχτοί κυρίως στην ιδέα. Κυρίως οι άνδρες. Δεν θέλουν δέσμευση. Προτιμούν το εύκολο φάσωμα, one night stand, ξεπέτα και όπως αλλιώς θες. Και το κακό είναι ότι πολλές κοπέλες, ενώ δεν θέλουν το ίδιο, πάνε με τα νερά τους για να μην τους χάσουν!

Βέβαια, υπάρχουν πολλοί που το ξεκαθαρίζουν από την αρχή. Αυτό θέλω και τέλος. Αλλά, υπάρχουν και οι άλλοι, που πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Αγάπες, λόγια κτλ για να σε ρίξουν. Δεν θέλουν και πολύ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 6 απλά βήματα για να μάθεις να φιλάς τέλεια και να τρελαθεί ο άλλος μαζί σου!

Δεν ακούω πλέον κανένα νέο ζευγάρι. Κυρίως παλιά που συνεχίζουν ή χωρίζουν. Αλλά αυτό το «τα φτιάξαμε» που λέγαμε μικρά δεν υπάρχει. Γνώρισα κάποιον, κάτι παίζει, με κάποιον τραβιέμαι, ναι, το ακούω. ΠΟΛΥ. Κρίση και στις προσωπικές σχέσεις τελικά.

Τελικά, μάλλον ο κόσμος δεν έχει την διάθεση να δεθεί με τους άλλους, να προσφέρει πράγματα και συναισθήματα. Είπαμε, είναι πιο εύκολο το επιδερμικό. Έτσι, βέβαια, δεν λαμβάνει και αυτός αγάπη πίσω. Κάποια στιγμή θα το καταλάβουμε. Μέχρι τότε, προσπαθούμε…

Πηγή: youweekly.gr

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share