Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

"Ο σύντροφός μου ερεθίζεται μόνο όταν φοράει τα εσώρουχά μου στο κρεβάτι! Να ανησυχήσω;" - Οι ειδικοί απαντούν!

19 Ιουλίου 2017 12:52

Τι συμβαίνει, όταν ο σύντροφός σου, σου εκμυστηρεύεται ότι για να ερεθιστεί θέλει να φορέσει γυναικεία εσώρουχα και μάλιστα, τα δικά σου; Τον κάνει αυτό λιγότερο αρρενωπό; Μειώνει τη δική σου λίμπιντο; Και τελικά πως να το χειριστείς;

H sex editor του Youweekly.gr απαντά

Η αλήθεια είναι πως κάθε γυναίκα η οποία βρίσκεται μπροστά σε αυτή την κατάσταση σοκάρεται τουλάχιστον στην αρχή. Άλλωστε το σύνηθες είναι το αρσενικό να είναι ντυμένο ανδρικά και το θηλυκό γυναικεία. Τι συμβαίνει όμως όταν ο άντρας σου, σου αποκαλύπτει πως για να ερεθιστεί θέλει στις προσωπικές σας στιγμές να ντύνεται με γυναικεία εσώρουχα; Αυτό το φετίχ λέγεται cross dressing και σημαίνει ότι ο άνδρας επιθυμεί μόνο εντός του χώρου του να εκφράζεται φορώντας γυναικεία ρούχα ή εσώρουχα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια "κόλασε" την Βάρκιζα! (photos)

Είναι κάτι σαν ρόλος. Αν αυτό εσένα σα γυναίκα δεν σε ενοχλεί οπτικά ή ηθικά, τότε δεν έχεις παρά να το δεχθείς και να το δοκιμάσεις. Αν όμως δεν σου αρέσει το θέαμα ή έρχεται σε ρήξη με τις αρχές σου, τότε δεν έχεις παρά να του το πεις και να βρείτε μια λύση. Αν δεν υπάρχει λύση τότε σεξ δεν έχει νόημα να κάνετε γιατι και οι δυο θα προσποιείστε και θα πιέζεστε χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Απλά θα θέλετε διαφορετικά πράγματα στο κρεβάτι και δε θα μπορείτε να τα βρείτε μαζί. Σε κάθε περίπτωση όμως, θα έλεγα να μην τον καταδικάσεις χωρίς τουλάχιστον να τον αφήσεις να σου δείξει και τι μπορεί να κάνει με αυτή την ιδιαιτερότητά του. Καμμια φορά τα ωραιότερα μονοπάτια είναι αυτά που δεν έχουμε περπατήσει.

Πηγή: Youweekly.gr

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share