Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Αληθινή ιστορία: «Ο άντρας μου είναι μουρόχαβλος και τον απατώ με το συνάδελφό του»

18 Ιουλίου 2017 16:31
Αληθινή ιστορία: «Ο άντρας μου είναι μουρόχαβλος και τον απατώ με το συνάδελφό του»

Λίτσα 40 ετών,

Είμαι παντρεμένη με τον άντρα μου αρκετά χρόνια και έχουμε ένα παιδί. Μου τα παρέχει όλα, αλλά είναι εντελώς μουρόχαβλος και τον βαριέμαι σεξουαλικά. Τον τελευταίο καιρό, ερωτεύτηκα έναν συνάδελφό του που είναι μαζί στην πυροσβεστική και κάνουμε μαζί σεξ. Μου αρέσει τόσο πολύ που θέλω να χωρίσω από τον άντρα μου. Bέβαια ο εραστής μου έχει και μια σχέση την οποία μου λέει ότι τη διατηρεί για «ξεκάρφωμα» αφού κάνει πολύ παρέα με το σύζυγό μου. Θέλω να αφήσω τον άντρα μου και να φύγω με τον εραστή μου. Γιατί όμως όταν του το λέω εκείνος μου λέει να μη βιαζόμαστε;

H sex editor του Youweekly.gr απαντά

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Προσοχή: Τι είναι τα κονδυλώματα πρωκτού και πως θα τα αντιμετωπίσετε;

Κυρία Λίτσα, ας πιάσουμε τις σχέσεις που αναπτύσσονται σε αυτό το ερωτικό τετράγωνο μία μία, γιατί μας είπατε πολλά στην εξομολόγησή σας. Αρχικά έχετε ένα γάμο, ο οποίος σας βολεύει γιατί ο σύζυγός σας εργάζεται και σας ζει, όμως εσείς δεν το εκτιμάτε όσο θα έπρεπε και τον απατάτε με άλλον άντρα. Μπορεί η σπίθα να έχει σβήσει, αλλά έχετε έναν καλό άνθρωπο όπως λέτε δίπλα σας και δεν του αξίζει η κοροιδία. Επίσης, αυτός ο άνθρωπος δέχεται διπλή προδοσία αφού εκτός από τη γυναίκα του, τον προδίδει και ο φίλος του. Δε βρήκατε έστω έναν άγνωστο να κάνετε την παράλληλη σχέση σας, παρά μπλέξατε με τον κολλητό του. Αντιλαμβάνεστε υποθέτω ότι αν το μάθει θα καταρρεύσει… Δε θα σας πω τί να κάνετε, απλά θα γίνω η φωνή της συνείδησής σας και θα σας επισημάνω ότι ο σύζυγός σας δεν αξίζει τέτοιες συμπεριφορές.

Όσον αφορά στον εραστή σας είναι απαράδεκτος σα φίλος αρχικά. Αν είναι δυνατόν να πηγαίνει με τη γυναίκα του καλύτερού του φίλου, αυτό δείχνει πολλά για την ποιότητά του σαν άνθρωπο. Απο κει και πέρα, έχουμε και μια παράλληλη σχέση την οποία οπωσδήποτε δεν έχει για ξεκάρφωμα μην απατάστε. Απλώς όπως κοροιδεύει το φίλο του πηγαίνοντας με τη γυναίκα του, κοροιδεύει εσάς με εκείνη και εκείνη με εσάς. Κοινώς κοροιδευόσαστε. Αυτός τρώει, πίνει, κάνει σεξ και δε δίνει και δεκάρα. Όλα πληρωμένα.

Όσον αφορά στο τι να κάνετε, καλό θα ήταν να δείτε καθαρά. Ο εραστής σας δεν σας αγαπά, ούτε θέλει να έχετε μαζί κάτι περισσότερο από αυτό που ηδη κάνετε. Ο άντρας σας αντίθετα σας αγαπά και καλό είναι να αφήσετε τον αχάριστο εραστή σας και να λήξετε τον παράνομο δεσμό σας όσο είναι ακόμη νωρίς. Αν μάθει κάτι το πιο πιθανό είναι να πληγωθεί ανεπανόρθωτα, να χαλάσετε το γάμο σας, να σας παρατήσει ο εραστής σας και να σας κυνηγάει και η ερωμένη του. Έχετε κι ένα παιδί απ ότι λέτε, τουλάχιστον σκεφθείτε αυτό.

Πηγή: Υouweekly.gr

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share