Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

"Δεν έχω στύση με τις ωραίες γυναίκες! Τι να κάνω; Έχω πρόβλημα;" - Οι ειδικοί απαντούν!

17 Ιουλίου 2017 13:25

Nίκος, 28 ετών

Καλησπέρα, είμαι ο Νίκος 28 ετών και με προβληματίζει ότι ενώ μου αρέσουν οι πολύ ωραίες και εντυπωσιακές γυναίκες όταν τις σκέφτομαι ερωτικά δεν μου σηκώνεται! Μήπως έχω κάποιο πρόβλημα;

Η sex editor του Youweekly.gr απαντά

Kαταρχήν Νίκο, έχεις κάνει ήδη δυο μεγάλα βήματα. Και σοβαρολογώ. Το πρώτο είναι ότι έχεις εντοπίσει το πρόβλημά σου και το δεύτερο είναι ότι δε ντράπηκες να το μοιραστείς ώστε να βρεις λύση! Επίσης θα ήθελα να σου τονίσω ότι δεν είσαι μόνος σου! Αυτή που περιγράφεις είναι μια «επιπλοκή» την οποία αντιμετωπίζουν πολλοί άντρες, ανεξάρτητα αν το παραδέχονται ή όχι. Είναι συχνό το φαινόμενο, οι άντρες, μπροστά στη θέα ή ακόμα και στη σκέψη μιας πολύ ωραίας γυναίκας να μην μπορούν να ανταποκριθούν. Γιατί συμβαίνει αυτό; Γιατί αισθάνονται κόμπλεξ κατωτερότητας. Θεωρούν ότι υστερούν και ότι δε θα μπορέσουν να ανταποκριθούν και αυτό είναι πολύ άσχημο για την ψυχολογία τους, αφού επηρεάζει άμεσα τη στύση τους. Ο άντρας θέλει στη σεξουαλική πράξη να νιώθει υπεροχή. Και όταν αισθάνεται μειονεκτικά δε μπορεί να αποδώσει. Πάμε τώρα να δούμε τι θα κάνουμε…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στο χειρουργείο η Ελένη Μενεγάκη! Τι συμβαίνει με την υγεία της παρουσιάστριας;

Αρχικά, πρέπει να συνειδητοποιήσεις για ποιό λόγο αισθάνεσαι μειονεκτικά. Και αν το βρεις τότε θα το λύσεις. Για να σε βοηθήσω, οι άντρες και οι γυναίκες έχουν διαφορετικά στοιχεία που τους κάνουν ελκυστικούς στο άλλο φύλο. Πχ. ο άντρας είναι οπτικός τύπος και θα ερεθιστεί με την εμφάνιση της γυναίκας. Η γυναίκα όμως που είναι εγκεφαλικός τύπος, θα ερεθιστεί με άλλα πράγματα που αφορούν σε έναν άντρα, όπως με το μυαλό του, με το χιούμορ του, την επιρροή του κλπ. Επομένως αν σε προβληματίζει η εξωτερική σου εμφάνιση, ξεπέρασέ το, δε φταίει και πόνταρε στα υπόλοιπα. Αν πάλι έχεις εξωτερική εμφάνιση και δεν έχεις τα υπόλοιπα, δούλεψέ τα. Δεν είναι δύσκολο να αποκτήσεις χιούμορ, ούτε να φερθείς ιπποτικά σε μια γυναίκα προκειμένου να την δεις να λιώνει για σενα. Μετά από αυτό, πίστεψέ με όσο όμορφη κι αν είναι θα την έχεις κατακτήσει και πριν και πάνω στο κρεβάτι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - αποκλειστικό: Τεράστια "βόμβα" με διάσημο ετοιμάζει η παραγωγή! Του δίνει μπροστά 30.000 ευρώ για να πει το μεγάλο "ναι"!

Επομένως φίλε Νίκο, πριν θεωρήσεις τον εαυτό σου ανίκανο και απογοητευτείς, απλά κάνε μια προσπάθεια να δεις τα πράγματα πιο χαλαρά. Η ομορφιά δεν είναι το παν. Η προσωπικότητα όμως είναι.

Πηγή: Youweekly.gr

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share