Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αληθινή ιστορία: «Αποφάσισα να παντρευτώ τον πρώην άντρα μου και πάλι γιατί... »

9 Ιουνίου 2017 15:30
Αληθινή ιστορία: «Αποφάσισα να παντρευτώ τον πρώην άντρα μου και πάλι γιατί... »

Εμείς οι γυναίκες ονειρευόμαστε από πολύ μικρή ηλικία την ημέρα εκείνη που θα ανέβουμε τα σκαλιά της εκκλησίας, φορώντας ένα παραμυθένιο νυφικό και θα ανταλλάξουμε όρκους πίστης και αγάπης με τον έναν και μοναδικό άντρα που αξίζει να μοιραστούμε τη ζωή μας.

Ωστόσο, υπάρχουν κι εκείνες οι γυναίκες που έχουν κάνει περισσότερους από έναν γάμους, όπως η χολιγουντιανή σταρ, Ελίζαμπεθ Τέιλορ, η οποία παντρεύτηκε οκτώ φορές, με τη διαφορά ότι είχε μόνο επτά συζύγους.

Πώς γίνεται αυτό;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor αποκλειστικό: Το ύπουλο σχέδιο των Μαχητών για να διώξουν και άλλον παίκτη από τους Διάσημους!

Η απάντηση βρίσκεται στην ιστορία αγάπης που είχε αναπτυχθεί ανάμεσα στην ίδια και τον ηθοποιό Ρίτσαρντ Μπάρτον, στα γυρίσματα της «Cleopatra», η οποία είναι πραγματικά ξεχωριστή, αφού οι δύο σταρ έζησαν έναν από τους πιο θυελλώδεις έρωτες, παντρεύτηκαν, έμειναν μαζί 10 χρόνια, χώρισαν, παρόλα αυτά παντρεύτηκαν για δεύτερη φορά, για να χωρίσουν σε σύντομο χρονικό διάστημα ξανά.

Με λίγα λόγια έφτασαν στα άκρα. Κι αυτή η εμπειρία σας θυμίζει κινηματογραφικό σενάριο, η παρακάτω περίπτωση έρχεται να σας αποδείξει το αντίθετο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σάλος σε πτήση: Ζευγάρι άρχισε να κάνει έρωτα μέσα στο αεροπλάνο μπροστά σ' όλους! (video)

Έπειτα από δεκατρία χρόνια γάμου, ο Γουέινι Μόργκαν ζήτησε από τη σύζυγό του, Μπέτι, διαζύγιο, αφήνοντας την εμβρόντητη με αυτή του την απόφαση. Ο χωρισμός τους δεν έγινε σε κλίμα ομόνοιας και έτσι το πρώην ζευγάρι δεν κράτησε επαφές.

Ο Γουέινι παντρεύτηκε μια άλλη γυναίκα σχεδόν αμέσως μετά το χωρισμό τους, όμως η Μπέτι χρειάστηκε αρκετό χρόνο για να ξεπεράσει την κατάσταση και να μπει και πάλι στη διαδικασία του φλερτ.

«Αναγκάστηκα να ζητήσω τη συμβουλή κάποιου ειδικού θεραπευτή», παραδέχεται.

Χρειάστηκαν να περάσουν δεκαοκτώ μήνες από το διαζύγιο, για να αρχίσει ξανά να φλερτάρει και να βγαίνει ραντεβού με καινούριους άντρες που μπήκαν στη ζωή της.

«Βγήκα με κάποιους υπέροχους άντρες και δοκίμασα πράγματα που με έβγαλαν από τη «ζώνη ασφαλείας μου», όπως κάποιες δραστηριότητες. Αλλά μετά από κάποια χρόνια αποφάσισα να αφιερώσω το χρόνο μου στην οικογένεια μου και τους φίλους. Ένιωθα ικανοποιημένη με τη ζωή μου».

Κάποια μέρα ο πρώην σύζυγος της την πλησίασε ξανά μέσω της κόρης τους, στέλνοντας της ένα CD με το αγαπημένο τους συγκρότημα και λέγοντας της πως ήθελε να μείνουν φίλοι.

«Του εξήγησα πως τον είχα συγχωρέσει καιρό τώρα, μα δεν είχα κανένα ενδιαφέρον να γίνω φίλη του».

Εκείνος όμως συνέχισε να επικοινωνεί με την Μπέτι και εκείνη άρχισε σταδιακά να επαναφέρει στη μνήμη της όλους εκείνους τους λόγους που την έκαναν να τον ερωτευτεί, για να συνειδητοποιήσει πως ποτέ δεν είχε πάψει να τον αγαπά.

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί για πρώτη φορά το 1977, χώρισε το 1990 και παντρεύτηκε για δεύτερη φορά το 2008.

Πώς αισθάνεται αυτή η γυναίκα, μετά την επιλογή της να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας για δεύτερη φορά με τον ίδιο άνθρωπο;

«Είμαι πιο γενναιόδωρη και δουλεύω σκληρά για να καταλάβει ο σύζυγός μου ότι οτιδήποτε κάνει δεν το παίρνω κατάκαρδα πια. Εκείνος εκτιμά περισσότερο την οικογένεια και συνειδητοποιεί τι έχει σημασία. Από την άλλη, έχω αναγνωρίσει ότι έφερα κι εγώ ευθύνη για το χωρισμό μας».

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share