Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ο τρόπος που κοιμάστε με το ταίρι σας αποκαλύπτει πολλά για την σχέση σας! Ποια η δική σας στάση ύπνου;

18 Μαΐου 2017 16:49
Ο τρόπος που κοιμάστε με το ταίρι σας αποκαλύπτει πολλά για την σχέση σας! Ποια η δική σας στάση ύπνου;

Ο τρόπος που κοιμόμαστε δείχνει αρκετά πράγματα για τον χαρακτήρα μας γενικά, ωστόσο μπορεί να μας αποκαλύψει και κάποια πράγματα που δεν γνωρίζαμε μέχρι τώρα για τη σχέση μας και για το άτομο το οποίο μοιραζόμαστε το κρεβάτι μας.

Δείτε παρακάτω 10 συνηθισμένες στάσεις στον ύπνο και τι υποδεικνύουν για τη σχέση σας:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Survivor: Με αυτόν τον Τούρκο "τούμπανο" θα κοντραριστεί ο Γιώργος Αγγελόπουλος! Θα τα καταφέρει;

Ανεξάρτητοι και ευτυχισμένοι εpαστές

Αυτή η στάση αφήνει στο ζευγάρι ένα κενό όσο κοιμούνται σε διαφορετικές κατευθύνσεις. Σε αυτή τη στάση το ζευγάρι «νιώθει κοντά και ασφάλεια, αλλά παράλληλα είναι ανεξάρτητο στη σχέση τους.»

Το καβούρι (αριστερό κομμάτι της εικόνας)

Αυτή η στάση μπορεί να υπάρχει σε πολλές παραλλαγές, αλλά πάντα χωρίς σωματική επαφή. Οι άνθρωποι που την προτιμούν φαίνεται πως χρειάζονται χώρο και ελευθερία. Οι σύντροφοί τους ωστόσο, προτιμούν μια αγκαλιά. Αλλά όπως λένε, τα αντίθετα έλκονται.

Η στέγη

Το ζευγάρι είναι ανάσκελα και εκείνη κουρνιάζει στο χέρι του. Είναι μία αρκετά καθαρή ένδειξη της ανδρικής κυριαρχίας και της γυναικείας αφοσίωσης.

Κρεβατομουρμούρα

Και οι δύο κοιτιούνται χωρίς να έχουν σωματική επαφή. Αυτό είναι κάτι αρκετά συχνό στα πρώτα στάδια μίας σχέσης! Αυτά τα ζευγάρια έχουν πολλά να πουν ο ένας στον άλλον και τους αρέσει να κοιτιούνται στα μάτια.

Hollywood

Έτσι κοιμούνται οι αστέρες! Εκείνος είναι ανάσκελα και εκείνη βρίσκει την ασφάλεια στα χέρια του σαν ένα γατάκι που γουργουρίζει. Βέβαια αυτή η στάση δεν είναι πολύ βολική και συνήθως κρατάει στα πρώτα στάδια μίας σχέσης.

Ο κόμπος της Αγάπης

Μόνο 8% των ζευγαριών ξεκινούν στην στάση κόμπου και στη συνέχεια λύνονται έπειτα από 10 λεπτά. Αυτή η στάση είναι ένας συμβιβασμός μεταξύ «οικειότητας και ανεξαρτησίας».

Κλασσικό κουτάλι

Σε αυτή τη στάση, τον αφήνει να τυλιχθεί γύρω της και να νιώσει ασφάλεια. Από την άλλη δείχνει και εκείνος τα ένστικτά του να προστατέψει και να την κρατήσει ζεστή και ήρεμη.

Ανάποδο κουτάλι

Εδώ εκείνος δείχνει την ευαίσθητη πλευρά του και την αφήνει να τον προστατέψει. Εκείνη δέχεται τον ρόλο της αντιστροφής και δείχνει πως είναι μία μοντέρνα γυναίκα.

Πλάτη με πλάτη

Αν κοιμάστε με τον σύντροφό σας κοιτάζοντας αντίθετες κατευθύνσεις, αλλά οι πλάτες σας ακουμπάνε, τότε είναι καλό σημάδι για την εpωτική σας ζωή. Τα ζευγάρια που κοιμούνται σε αυτή τη στάση έχουν μια ανεξάρτητη, αλλά τρυφερή σχέση. «Και οι δύο σύντροφοι είναι χαλαροί και νιώθουν άνετα ο ένας με τον άλλον.»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Με αυτόν τον Τούρκο "τούμπανο" θα κοντραριστεί ο Γιώργος Αγγελόπουλος! Θα τα καταφέρει;

Ανεξάρτητοι και ευτυχισμένοι εpαστές

Αυτή η στάση αφήνει στο ζευγάρι ένα κενό όσο κοιμούνται σε διαφορετικές κατευθύνσεις. Το ζευγάρι είναι «νιώθει κοντά και ασφάλεια, αλλά παράλληλα είναι ανεξάρτητο στη σχέση τους.»

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share