Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Μόλις είδε το παιδί της σ' αυτή την κατάσταση της κόπηκαν τα πόδια! Δεν πίστευε αυτό που είχε συμβεί!

Σοκαριστικό!

16 Ιανουαρίου 2019 14:28
Μόλις είδε το παιδί της σ' αυτή την κατάσταση της κόπηκαν τα πόδια! Δεν πίστευε αυτό που είχε συμβεί!

Όλοι λατρεύουμε μία όμορφη καλοκαιρινή μέρα με πολύ ζέστη και ήλιο. Δυστυχώς όμως, ο χρόνος που περνάμε έξω το καλοκαίρι μπορεί να έχει το τίμημά του και αυτό το ξέρει πολύ καλά ο 3χρονος Kristoffer Nordgarden.

Το καλοκαίρι περπατάμε ξυπόλητοι, κάτι που αυξάνει την πιθανότητα να πατήσουμε κάτι αιχμηρό ή να μας τσιμπήσει μία μέλισσα ή ακόμα χειρότερα… ένα φίδι.

Όταν ο 3χρονος Kristoffer έτρεξε προς την μητέρα του, Elisabeth Nordgarden κλαίγοντας, εκείνη αρχικά δεν θεώρησε πως ήταν κάτι τόσο σοβαρό.

Εκείνη την στιγμή δεν είχε καταλάβει πως αυτό θα ήταν το πιο τρομακτικό σαββατοκύριακο της ζωής της.

15 λεπτά αφού ξεκίνησε να κλαίει, το πόδι του άρχισε να πρήζεται και να γίνεται μπλε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του Δαυίδ Καναβού! "Είχε κάνει 6 χειρουργεία..." (video)

Η Elisabeth κάλεσε αμέσως ασθενοφόρο και ένα ελικόπτερο έφτασε γρήγορα. Τους έλεγαν συνέχεια πως ήταν τσίμπημα από φίδι… η Elisabeth δεν είχε ιδέα.

Ο Kristoffer πήρε το αντίδοτο μόλις έφτασαν και άρχισε να δείχνει σημάδια βελτίωσης. Μετά, η κατάστασή του άρχισε να χειροτερεύει… όλο και περισσότερο.

Φαίνεται πως το αγόρι είχε εσωτερική αιμορραγία στο έντερο και είχε χάσει πολύ αίμα. Τότε ήταν που η Elisabeth κατάλαβε πόσο σοβαρή ήταν η κατάσταση και άρχισε να ανησυχεί περισσότερο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Power Of Love Διαρροή: Αυτοί είναι οι αγαπημένοι παίκτες! Τεράστια ανατροπή με την αποχώρηση

Μετά από 10 μέρες στο νοσοκομείο, ο Kristoffer τα είχε καταφέρει! Επιτέλους είχε αναρρώσει και ήταν έτοιμος να πάει σπίτι.

Παρά τα όσα είχαν συμβεί, ο 3χρονος ήταν και πάλι έξω και έπαιζε από την πρώτη μέρα που γύρισε σπίτι. Ωστόσο, η μητέρα του πλέον είναι πολύ πιο προσεκτική.

«Πλέον σέβομαι πολύ περισσότερο τις οχιές και θα σιγουρέψω πως τα παιδιά μου θα φοράνε μπότες όποτε πηγαίνουμε σε περιοχές με ψηλό γρασίδι στο μέλλον.»

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share