Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Φαίη Σκορδά: Η παρουσιάστρια αποκαλύπτει τα μυστικά ομορφιάς της για υπέροχη επιδερμίδα!

Τι κάνει για αλαβάστρινο δέρμα;

1 Σεπτεμβρίου 2018 09:17
Φαίη Σκορδά: Η παρουσιάστρια αποκαλύπτει τα μυστικά ομορφιάς της για υπέροχη επιδερμίδα!

Τα είπε όλα!

Από τότε που σπούδαζε στην Ιταλία, η Φαίη Σκορδά λάτρευε να αναζητά νέα προϊόντα μακιγιάζ και ομορφιάς και να δοκιμάζει ό,τι καινούριο πρότειναν οι τάσεις των catwalks.

Τα χρόνια πέρασαν και η Φαίη κατέκτησε την ελληνική τηλεόραση, δεν ξέχασε όμως τα όσα έμαθε από παιδί!

Ιδού λοιπόν όλα τα μυστικά ομορφιάς που ακολουθεί πιστά... από την ίδια!

Η τέλεια βάση για φυσικό μακιγιάζ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 01 Σεπτεμβρίου;

«Πριν ξεκινήσω το μακιγιάζ, βάζω πάντα λίγη ενυδατική κρέμα και την αφήνω να στεγνώσει πολύ καλά. Εγώ, αντί για βαριές βάσεις μακιγιάζ, συνηθίζω να χρησιμοποιώ μια bb cream με χρώμα, που είναι και ενυδατική και έχει αντιηλιακή προστασία, καλύπτει μικροατέλειες διακριτικά και ουσιαστικά παίρνει το χρώμα της επιδερμίδας. Απλώνω την bb cream με τα δάχτυλα σε όλο το πρόσωπο και στα χείλη, καθώς δίνει μεγαλύτερη σταθερότητα στο κραγιόν, όπως και κάτω από τα μάτια. Σημαντικό tip είναι να την απλώσεις και στο λαιμό, ώστε να μην κάνει διχρωμία».

Πώς κάνουμε μια γρήγορη φωτοσκίαση για να σχηματίσουμε γωνίες!

«Αφού βάλουμε μια κρέμα με χρώμα ή το make-up που χρησιμοποιούμε, μπορούμε να κάνουμε μια εύκολη και γρήγορη φωτοσκίαση, χρησιμοποιώντας ένα πολύ σκούρο make-up. Εγώ συνήθως προτιμώ κάποιο σε στικ. Πώς το χρησιμοποιώ; Το απλώνω πρώτα στο χέρι μου και από το χέρι παίρνω λίγο με ένα πινέλο, ώστε να βάλω στα σωστά σημεία: Τα κόκαλα των ζυγωματικών, αριστερά και δεξιά στα πτερύγια της μύτης, στα κόκαλα στο σαγόνι, στο πιγούνι και ψηλά στο μέτωπο. Με το ίδιο πινέλο “σβήνεις” το σκούρο make-up, ώστε το αποτέλεσμα να είναι ομοιόμορφο. Έτσι και φωτοσκίαση δημιουργείς και χρώμα δίνεις στο πρόσωπο ‒ δεν είναι καν απαραίτητο να φορέσεις ρουζ».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συναγερμός στην Πάτρα: Εξαφανίστηκε 9χρονη!

Το αγαπημένο μου tip για τέλεια φρύδια

«Είναι ένα κόλπο που μου έμαθε ο αγαπημένος μου Δημήτρης Γιαννέτος και το έχω υιοθετήσει φανατικά. Για να ανοίξουν έναν τόνο τα σκούρα φρύδια, να τονιστούν και να γεμίσουν τυχόν κενά, κάνω το εξής: Βάζω λίγη ποσότητα από ένα πολύ σκούρο make-up (αυτό που χρησιμοποιώ και για τις φωτοσκιάσεις) στο χέρι μου και εκεί ταμπονάρω το ειδικό πινελάκι για τα φρύδια, με το οποίο στη συνέχεια περνάω τα φρύδια, “χτενίζοντάς τα”. Έτσι, τα σκούρα φρύδια ανοίγουν τουλάχιστον έναν τόνο, ενώ παράλληλα τονίζονται και αποκτούν τέλειο σχήμα. Το αποτέλεσμα είναι πολύ φυσικό».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γάμος Μπόμπα - Τανιμανίδη: Αποκλειστικές φωτογραφίες από το χθεσινό πάρτι του ζευγαριού!

Ένα μυστικό για έξτρα όγκο στις βλεφαρίδες

«Το τρικ για μακριές βλεφαρίδες, με όγκο, είναι το εξής: Περνάς μια στρώση μάσκαρα, περιμένεις να στεγνώσει καλά και μετά βάζεις την επόμενη. Έτσι, οι βλεφαρίδες γίνονται πιο γυριστές, πιο μακριές και με μεγαλύτερο όγκο. Επίσης, ποτέ δεν βάζω μάσκαρα μόνο στο επάνω βλέφαρο, βάζω πάντα και στο κάτω για να έχει ισορροπία η ένταση στο βλέμμα. Ενώ, αν λερωθούμε κατά την εφαρμογή, περιμένουμε πρώτα να στεγνώσει τελείως η μάσκαρα και μετά αφαιρούμε με μια υγρή μπατονέτα, γιατί αν δοκιμάσουμε να αφαιρέσουμε το λάθος όσο η μάσκαρα είναι ακόμα υγρή, το μόνο που θα καταφέρουμε είναι να μουντζουρωθούμε».

Πηγή: youweekly.gr

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share