Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Φτιάξτο μόνη σου: 3 σπιτικά scrub για τέλεια επιδερμίδα

Για λάμψη της επιδερμίδας

28 Αυγούστου 2018 12:41
Φτιάξτο μόνη σου: 3 σπιτικά scrub για τέλεια επιδερμίδα

Το καλοκαίρι φτάνει στο τέλος του,και η επιδερμίδα μα χρειάζεται λάμψη διότι από τον ήλιο έχει "ξεραθεί".

Με αυτές τις 3 συνταγές η επιδερμίδα σας θα ξαναβρεί την λάμψη και την απαλότητά της. Είναι εύκολες και γρήγορες στην ετοιμασία.

Scrub με αλάτι:
Το χοντρό αλάτι θα σας δώσει την απαλή και υγιή επιδερμίδα που αναζητάτε. Η προετοιμασία είναι εύκολη, γρήγορη και αποτελεσματική. Ανακατέψτε σε ένα μπολ 1 κ.σ χοντρό αλάτι, 2 κ.σ αμυγδαλέλαιο, 10 σταγόνες αιθέριο έλαιο λεμονιού. Το εφαρμόζετε κατά το ντουζ σας όταν το σώμα είναι ακόμα βρεγμένο. Κάνετε απαλό μασάζ στα σημεία που θέλετε και ξεπλένετε με άφθονο νερό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Spoiler alert: Ο Πάνος Κοκκινόπουλος δημοσίευε την πρώτη σοκαριστική σκηνή του "Ου Φονεύσεις"! (video)

Scrub με ζάχαρη: Η ζάχαρη απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα από την επιδερμίδα. Πως το ετοιμάζετε: ανακατεύετε 2 κ.σ ζάχαρη, 2 κ.σ μέλι, 1 κ.σ ελαιόλαδο. Κατά το μπάνιο σας εφαρμόστε σε πρόσωπο και πόδια και έπειτα ξεπλύνετε με άφθονο νερό.

Scrub με μέλι: Το μέλι είναι το απόλυτο υλικό για να αποκτήσετε απαλή επιδερμίδα. Ανακατέψτε 2 κ.σ μέλι, 2 κ.σ έλαιο μακαντέμια και 2 κ.κ χυμό λεμόνι. Εφαρμόστε σε όλο το σώμα και κάντε απαλό μασάζ. Μετά από 10 λεπτά ξεπλύνετε και απολαύστε την καινούρια επιδερμίδα σας.

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share