Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ρυτίδες κάτω από τα μάτια: 4 εύκολα tips για να απαλλαγείς μία για πάντα!

Εύκολα και αποτελεσματικά!

26 Ιουλίου 2018 15:10
Ρυτίδες κάτω από τα μάτια: 4 εύκολα tips για να απαλλαγείς μία για πάντα!

Κοιτάχτηκες σήμερα στον καθρέφτη και παρατήρησες κάτι στα μάτια σου που δεν έχεις ξαναδεί; Έχεις γεμίσει ρυτίδες στο κάτω μέρος των ματιών σου;

Μην πανικοβάλλεσαι! Μάθε από το Youweekly.gr πώς να γλιτώσεις από τις ανεπιθύμητες ρυτίδες κάτω από τα μάτια!

Προσπάθησε να καταλάβεις πώς δημιουργήθηκαν

Οι ρυτίδες, συμπεριλαμβανομένων των ρυτίδων των ματιών, αποτελούν μέρος της διαδικασίας γήρανσης και δημιουργούνται λόγω απώλειας κολλαγόνου και ελαστίνης. Ωστόσο είναι πολύ πιθανό η δημιουργία ρυτίδων να οφείλεται και σε κάποιες συνήθειες όπως κάπνισμα, επανειλημμένο τρίψιμο στα μάτια σας ή το να κοιμάσαι μπρούμυτα.

Επένδυσε σε μια καλή κρέμα ματιών

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Θύματα αυτού του ύπουλου, του κρυφού πολέμου" - Το κείμενο καταπέλτης της Αγγελικής Νικολούλη για την τραγωδία στο Μάτι!

Όλες και όλοι καταλαβαίνουμε πως μια κρέμα δεν κάνει θαύματα. Είναι όμως μια καλή αρχή στην περιποίηση των ματιών. Σε γενικές γραμμές, η διατήρηση της περιοχής εκείνης ενυδατωμένης με τη χρήση κρέμας μπορεί να έχει μια θετική επίδραση, αν και δεν θα είναι τόσο μακράς διαρκείας. Οπότε μην παραλείψεις να χρησιμοποιήσεις και τα υπόλοιπα μυστικά της υπόλοιπης λίστας!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Φοβάμαι μανούλα, αλλά εσύ μην έρθεις...»: Συγκλονίζουν τα τελευταία λόγια της Εβίτας και του Αντρέα στην μητέρα τους!

Δοκίμασε μια πιο άμεση λύση

Υπάρχουν πιο μακροπρόθεσμες λύσεις στο πρόβλημα των ρυτίδων κάτω από τα μάτια και περιλαμβάνουν ποικίλους βαθμούς αφοσίωσης και δυσφορίας. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι οι θεραπείες με λέιζερ, οι μικροσκοπικές ραδιοσυχνότητες και τα ενέσιμα όπως το Botox και τα συμπληρώματα. Μπορεί να είναι επώδυνα αλλά το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει.

Πιες πολύ νερό

Όπως πάντα η λύση βρίσκεται οτι αγαπημένο μας νεράκι! Το νερό παρόλο που είναι το πιο απλό αγαθό που έχουμε στο σπίτι μας είναι και το πιο χρήσιμο. Με το να πίνεις νερό καταφέρνεις να ενυδατώσεις τον οργανισμό σου και αυτό θα έχει θετικά αποτελέσματα και στην περιοχή των ματιών σου για σταματήσουν να εμφανίζονται οι ανεπιθύμητες ρυτίδες!

Πηγή: youweekly.gr

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share