Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Απίστευτο! Συνταγές απολέπισης και ομορφιάς με καφέ!

Εκτός από το να ξυπνάς με τον καφέ, τώρα θα σε βοηθήσει και στην περιποίησή σου!

19 Ιουλίου 2018 14:14
Απίστευτο! Συνταγές απολέπισης και ομορφιάς με καφέ!

Κάθε οικονομική, συνταγή ομορφιάς είναι πολύτιμη και αν σκεφτείς τα οφέλη του καφέ στην ομορφιά σου,αντιοξειδωτικά, απολέπιση, δεν θέλει πολύ για να πειστείς!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τέλος εποχής για τον ΣΚΑΙ!

Ως φυσικό απολεπιστικό, ο καφές βοηθά να απομακρυνθεί το ξηρό, νεκρό δέρμα και να αποκαλυφθεί η αληθινή σου λάμψη. Μπορεί επίσης να προσθέσει μια επιπλέον λάμψη στα θαμπά, ξηρά μαλλιά. Τα περισσότερα από τα συστατικά των παρακάτω συνταγών υπάρχουν ήδη στην κουζίνα σου, οπότε τι περιμένεις;

Μάσκα προσώπου

Η προσθήκη καφέ σε μια πρωινή μάσκα προσώπου θα ανανεώσει και θα κάνει το δέρμα σου να λάμπει όλη τη μέρα. Είναι γεμάτος με αντιοξειδωτικά τα οποία βοηθούν στην απομάκρυνση των τοξινών από το δέρμα σου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εξελίξεις με τον Μένιο Φουρφιώτη!"Κατσικώθηκε" για άλλον έναν χρόνο στο Epsilon

Συστατικά:
2 κ.σ. φρεσκοτριμμένο καφέ (ή χρησιμοποιημένο κατακάθι)
2 κ.σ. σκόνη κακάο
3 κ.σ. πλήρες γάλα, πλήρη κρέμα γάλακτος ή γιαούρτι
1 κ.σ. μέλι

Οδηγίες:
Ανάμιξε όλα τα συστατικά και άπλωσε μια λεπτή στρώση στο πρόσωπο. Άφησε τη μάσκα για περίπου 15 λεπτά. Απομάκρυνέ τη με ένα πετσετάκι βρεγμένο με ζεστό νερό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σάλος στο Ηράκλειο: 23χρονη έχασε την ταυτότητά της και μετά βρέθηκε να είναι παντρεμένη με...!

Απολεπιστικό προσώπου

Όλες χρειαζόμαστε ένα καλό απολεπιστικό, γιατί λοιπόν να μην διαλέξουμε ένα με φυσικές ιδιότητες που λειαίνει τις ενοχλητικές ρυτίδες και μαλακώνει το ξηρό δέρμα; Ένα απολεπιστικό με καφέ θα σε βοηθήσει να ξεφορτωθείς το νεκρό δέρμα ενώ παράλληλα συνεργάζεται με τη φυσική διαδικασία ανανέωσης του οργανισμού σου για την παραγωγή νέων δερματικών κυττάρων, κάτι που δημιουργεί το εφέ λάμψης που αγαπάμε όλες.

Συστατικά:
2 κ.σ. τριμμένους κόκκους καφέ (φρέσκους, αν είναι δυνατό)
1 κ.σ. φυσικό έλαιο της προτίμησής σου: ελαιόλαδο, από σταφύλι, καρύδα ή αμύγδαλο
1 κ.σ. καστανή ζάχαρη.

Οδηγίες:
Ανάμιξε τα στερεά συστατικά και μετά πρόσθεσε το λάδι. Με βάση την υφή του scrub που θέλεις, πρόσθεσε λιγότερη ή περισσότερη καστανή ζάχαρη. Κάνε μασάζ στο πρόσωπό σου με την πάστα που δημιουργήθηκε, με απαλές, κυκλικές κινήσεις και μετά ξέβγαλε με χλιαρό νερό.

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share