Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Aυτό το καλοκαίρι αλλάξτε διάθεση!

Με το Vidal!

21 Ιουνίου 2018 13:22
Aυτό το καλοκαίρι αλλάξτε διάθεση!

Μετράμε αντίστροφα για τις ημέρες που θα είμαστε λίγα εκατοστά μακριά από το μπλε της θάλασσας και πάνω στο χρυσαφί της άμμου, ανάλαφροι και χαρούμενοι!

Γι αυτό το VIDAL, το αγαπημένο αφρόλουτρο όλης της οικογένειας, σας παρουσιάζει 5 μυστικά που θα σας κάνουν να αλλάξετε διάθεση γεμάτοι χαρά και αισιοδοξία μέχρι να έρθουν οι πιο αγαπημένες και ξέγνοιαστες ημέρες όλου του χρόνου!

1.Κάθε πρωί ή με την επιστροφή στο σπίτι κάθε απόγευμα, ανοίξτε όλα τα παράθυρα στο σπίτι για περίπου 30-45 λεπτά και ένα γλυκό αεράκι θα ανανεώσει τόσο τον χώρο όσο και εσάς! Απολαύστε το!

2. Ξεκινήστε τρέξιμο σε ένα κοντινό σας πάρκο ή στην πιο κοντινή σας θάλασσα και απολαύστε τις ευεργετικές ιδιότητες της γυμναστικής που θα σας χαλαρώσουν και θα σας αναζωογονήσουν!

3. Μετά από μια κουραστική μέρα, ανάψτε κεριά στο σπίτι και απολαύστε ένα ενυδατικό χαλαρωτικό ντους με το νέο VIDAL Honey & Vanilla, το νέο γλυκό αισθησιακό άρωμα του VIDAL το οποίο χάρη στις ενυδατικές του ιδιότητες αφήνει την επιδερμίδα πιο φωτεινή και απαλή ενώ αναζωογονεί και ταυτόχρονα ηρεμεί τις αισθήσεις!

4. Φτιάξτε αργά το απόγευμα με τη δύση του ηλίου, χειροποίητη σπιτική λεμονάδα με ξύσμα από λεμόνια και κλαδάκια φρέσκου δυόσμου ή με σόδα και κλαδάκια μέντας και μία φέτα αγγουριού (για τους τολμηρούς) και απολαύστε καθημερινά στο μπαλκόνι σας, στον κήπο σας ή και στο γραφείο σας το πιο δροσιστικό ρόφημα του καλοκαιριού!

5. Τέλος το Σαββατοκύριακο που οι ρυθμοί της εβδομάδας έχουν πέσει και θα έχετε μία ώρα διαθέσιμη για τον εαυτό σας, γεμίστε την μπανιέρα με νερό και με το νέο αφρόλουτρο VIDAL Coconut Water με νερό καρύδας και monoi το πιο διάσημο τροπικό λουλούδι και αφεθείτε στις αντιοξειδωτικές και ενυδατικές του ιδιότητες!

Αφεθείτε στην ξεγνοιασιά και αλλάξτε διάθεση με ένα χαμόγελο!!!

White Musk, Argan Oil, Milk & Cream, Berries & Musk, Hydra Pure, Almond & Karitè, Honey & Vanilla και Coconut Water είναι τα ξεχωριστά αρώματα των προϊόντων VIDAL που αποτελούν τη καλύτερη επιλογή για όλη την οικογένεια και διανέμονται στην ελληνική αγορά από την εταιρεία ΓΡ. ΣΑΡΑΝΤΗΣ ΑΒΕΕ.

Αφεθείτε στον μαγικό κόσμο φρεσκάδας και ζωντάνιας
των προϊόντων περιποίησης Vidal, την καλύτερη επιλογή για όλη την οικογένεια!

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share