Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κορίτσια δώστε βάση: Αυτή είναι η σωστή χωρίστρα ανάλογα με το σχήμα του προσώπου σου!

23 Μαρτίου 2018 11:10
Κορίτσια δώστε βάση: Αυτή είναι η σωστή χωρίστρα ανάλογα με το σχήμα του προσώπου σου!

Τα μαλλιά είναι ένα στοιχείο που απασχολεί πολύ τις γυναίκες αφού το στιλ τους μπορεί να αλλάξει ολόκληρη την εικόνα του προσώπου.

Δοκιμάζουμε διαφορετικά κουρέματα, χρώματα και χτενίσματα στα μαλλιά μας, για να αλλάξουμε λουκ και να ανανεωθούμε. Η παραμικρή αλλαγή μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο και να διαμορφώσει την εικόνα μας.

Και είναι αλήθεια πως ο πιο απλός και γρήγορος τρόπος να αλλάξουμε το στιλ των μαλλιών μας χωρίς ψαλίδια και χρωστικές είναι να αλλάξουμε την χωρίστρα μας.

Είναι το go-to τέχνασμα για να καμουφλάρετε κάθε bad hair day.

Και η χωρίστρα όμως έχει τον τρόπο της, και ανάλογα την πλευρά που θα επιλέξετε μπορεί να αναδείξει το πρόσωπο σας ή να κρύψει ορισμένα χαρακτηριστά σας.

Ποια είναι τελικά η κατάλληλη χωρίστρα για το σχήμα του προσώπου σας; Οι hair stylist που φροντίζουν τα μαλλιά πολλών διάσημων αποκαλύπτουν όλα τα tips. Κάντε scroll down και ανακαλύψτε τα.


Αν το πρόσωπο σας είναι μακρύ

Για να «στρογγυλέψετε» ένα στενόμακρο πρόσωπο, αυτό που πρέπει να δοκιμάσετε είναι η χωρίστρα στην μέση. Η κίνηση αυτή μπορεί απευθείας να τονίσει τα μάτια ή το σαγόνι σας, αφού στην ουσία τα μαλλιά γίνονται ένα επιπλέον στοιχείο συμμετρίας στο πρόσωπο.

Αν το πρόσωπο σας είναι τετράγωνο

Αυτό το σχήμα προσώπου δείχνει καλύτερο με μια χωρίστρα λίγο έξω από το κέντρο των μαλλιών. Με αυτό το κόλπο θα πετύχετε την επιμήκυνση του προσώπου.

Αν το πρόσωπο σας έχει σχήμα καρδιάς

Εκείνες με σχήμα καρδιάς θα πρέπει να δοκιμάσουν μια χωρίστρα αρκετά στο πλάι. Αυτό θα μαλακώσει την ισχυρή δομή των οστών ή αν έχετε, το έντονο πηγούνι.

Αν το πρόσωπο σας είναι ωοειδές

Σε αυτή την περίπτωση είστε οι πιο τυχερές από όλες (το ξέρω ότι κρυφογελάτε τώρα). Μπορείτε να σχηματίσετε την χωρίστρα σε όποιο σημείο θέλετε.


Αν σχηματίζετε την χωρίστρα σας στο ίδιο σημείο για πολλά χρόνια θα χρειαστεί χρόνος για να εκπαιδεύσετε τα μαλλιά σας σε κάτι νέο. Μπορεί να χρειαστεί τουλάχιστον μια εβδομάδα για να συνηθίσουν τα μαλλιά την νέα θέση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκλειστικό! Survivor 2: Ήταν να αποχωρίσει από την προηγούμενη φορά η Σπυροπούλου! Το παράξενο που συνέβη με τις ψήφους της!

Για πιο γρήγορα αποτελέσματα δημιουργήστε την χωρίστρα αμέσως μετά το λούσιμο σε βρεγμένα μαλλιά. Στην συνέχεια απλώστε με τα δάχτυλα μους στις ρίζες. Συγκρατήστε τα μαλλιά στα πλάγια με δύο κλιπς και στεγνώστε από απόσταση με το πιστολάκι.

Όσες από εσάς έχετε κάποιο κενό ή αραίωση στο hairline καλό είναι να αποφύγετε να σχηματίσετε εκεί την χωρίστρα.

Η χωρίστρα παίζει σημαντικό ρόλο στην εικόνα των μαλλιών. Τώρα που ξέρετε ποιο είναι το σωστό σημείο για το δικό σας σχήμα προσώπου, μην την αμελείτε.

πηγή: bovary.gr

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share