Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Η λαχταριστή τροφή που δεν περιμέναμε ποτέ ότι πρέπει να τρώμε για πρωινό

23 Μαρτίου 2018 11:01
Η λαχταριστή τροφή που δεν περιμέναμε ποτέ ότι πρέπει να τρώμε για πρωινό

Το πρωινό ξέρουμε ότι είναι το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας.

Γι’ αυτό το λόγο, πρέπει να διαλέγουμε τις σωστές και πιο θρεπτικές τροφές που θα μας δώσουν ενέργεια για όλη τη μέρα. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να είναι οι πιο... υγιεινές, όπως φαίνεται από μια νέα έρευνα από την Ιαπωνία.

Σύμφωνα με το Cosmopolitan, υπάρχει μια συγκεκριμένη τροφή που πρέπει να την προσθέσουμε στο πρωινό μας καθώς μας δίνει πνευματική ώθηση και μας βοηθά να επεξεργαζόμαστε τις πληροφορίες πιο γρήγορα.

Ο λέκτορας Yoshihiko Koga του Πανεπιστημίου Kyorin εξέδωσε μια έρευνα, όπου αποκαλύπτει ότι αυτή η τροφή είναι στην ουσία ένα... επιδόρπιο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκλειστικό! Survivor 2: Ήταν να αποχωρίσει από την προηγούμενη φορά η Σπυροπούλου! Το παράξενο που συνέβη με τις ψήφους της!

Αυτό το γλυκό το λατρεύουμε όλοι, μικροί και μεγάλοι και δεν είναι άλλο από το παγωτό!

Μια μπάλα παγωτού το πρωί μπορεί να μας δώσει πνευματική ώθηση και να μας κρατά σε εγρήγορση όλη μέρα. Η αίσθηση που προκαλεί στο σώμα και το μυαλό μας το παγωτό μειώνει τον ψυχικό εκνευρισμό, που σημαίνει ότι θα έχουμε λιγότερη κακή διάθεση και γκρίνια όταν ξυπνάμε.

Λόγω της κρύας θερμοκρασίας, μέτρησαν τα επίπεδα ψυχικής διέγερσης κάποιου που έφαγε παγωτό και κάποιου που ήπιε κρύο νερό. Στην πρώτη περίπτωση, η ψυχική διέγερση ήταν υψηλότερη.

Μπορούμε να βάλουμε το παγωτό στο πρωινό μας και αν θέλουμε να το κάνουμε πιο υγιεινό, προσθέτουμε φρούτα, ξηρούς καρπούς αλλά και σοκολάτα.

Καθόλου κακά νέα!

πηγή: bovary.gr

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share