Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πώς χάνει κιλά η Gwyneth Paltrow; Tα tips του απόλυτου «κορμιού» του Χόλιγουντ!

22 Μαρτίου 2018 15:55
Πώς χάνει κιλά η Gwyneth Paltrow; Tα tips του απόλυτου «κορμιού» του Χόλιγουντ!

Το 1903, ένας υπέρβαρος έµπορος έργων τέχνης από το Σαν Φρανσίσκο, ο Horace Fletcher, πρότεινε σε αυτούς που ήθελαν να αδυνατίσουν να µασούν 32 φορές κάθε µπουκιά τους, όσος είναι και ο αριθµός των δοντιών µας.

Η θεωρία του ήταν ότι µπορούσε κανείς να φάει ό,τι ήθελε και να παραµένει αδύνατος, αρκεί να πολτοποιεί την τροφή στο στόµα του, κάνοντάς την εντελώς ρευστή.

Ο ίδιος είπε ότι αδυνάτισε µε αυτόν τον τρόπο. Ο Fletcher έµεινε γνωστός ως «ο µεγάλος πολτοποιητής», µην γνωρίζοντας όµως τον τρόπο που η αργή µάσηση επιδρά στην απώλεια βάρους. Η ιδέα δεν πέθανε και πρόσφατα επανήλθε στο προσκήνιο, όταν η Gwyneth Paltrow ανέφερε σε συνέντευξή της ότι το καλό µάσηµα της τροφής την βοήθησε να χάσει κιλά. Η Paltrow είπε ότι µασάει κάθε µπουκιά της τουλάχιστον 13 φορές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - Διαρροή: Έσκασε βόμβα! Αυτός ο παίκτης αποχώρησε τελικά από το ριάλιτι! Είναι στο ξενοδοχείο και φέρνει τα... πάνω κάτω!

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Κάθισε να φας σε ένα ήρεµο περιβάλλον, µε λίγους περισπασµούς. Μην τρως κατά την οδήγηση ή όταν βλέπεις τηλεόραση, διότι έτσι τρως πιο γρήγορα.

∆ιάλεξε τροφές πλούσιες σε πρωτεΐνες και φυτικές ίνες. Αυτές οι τροφές παίρνουν περισσότερο χρόνο να µασηθούν.

Πάρε ανάσες. Κατέβασε το πιρούνι ανάµεσα από τις µπουκιές σου και, αν τρως µαζί µε άλλους, κάνε µια ενδιαφέρουσα συζήτηση.

Βρες τον αργό ρυθµό σου. Αφιέρωσε τουλάχιστον 20΄-30΄ για το γεύµα και ακόµα περισσότερο για το δείπνο.

Πριν αρχίσεις να τρως, κλείσε όλες τις ηλεκτρονικές συσκευές. Όσο δύσκολο µοιάζει, τόσο αποτελεσµατικό είναι.

Αν δεν τα καταφέρνεις, «σπάσε» τουλάχιστον το γεύµα σου σε πολλά µικρά

Πηγή: Youweekly.gr

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share