Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κερδίστε μια βαθιά ενυδάτωση προσώπου με τη μέθοδο COLOR CORRECTION εντελώς δωρεάν!

7 Μαρτίου 2018 12:04
Κερδίστε μια βαθιά ενυδάτωση προσώπου με τη μέθοδο COLOR CORRECTION εντελώς δωρεάν!

Το κρύο και οι έντονες εναλλαγές της θερμοκρασίας, επιδρούν αρνητικά στην ποιότητα της υφής του δέρματος. Έτσι, το πρόσωπό μας χάνει την πολύτιμη φυσική υγρασία του και φαίνεται αφυδατωμένο, κουρασμένο και θαμπό. Δυστυχώς οι κρέμες και οι λοιπές θεραπείες τέτοιου τύπου, έχουν μικρή αποτελεσματικότητα, καθώς δεν καταφέρνουν να φτάσουν στις βαθύτερες στοιβάδες του προσώπου, όπου εντοπίζεται το πρόβλημα… Έτσι, αρκετοί καταφεύγουν σε επεμβατικές και ενέσιμες μεθόδους, για να χαρίσουν στο πρόσωπο τη χαμένη λάμψη και σφριγηλότητα.

Τα καλά νέα είναι, ότι δεν χρειάζεται πλέον να καταφύγετε σε τόσο δραστικές λύσεις και μπορείτε να επαναφέρετε τη χαμένη υγρασία στο πρόσωπό σας με μία συνεδρία COLOR CORRECTION, την οποία μάλιστα μπορείτε να αποκτήσετε όλοι για λίγες ημέρες εντελώς δωρεάν από τα Medi Cosmetic!

Η θεραπεία COLOR CORRECTION λειτουργεί με την εφαρμογή μίας ειδικής μάσκας, που εκπέμπει 3 στοχευμένα χρώματα σε συγκεκριμένο μήκος κύματος, όπου σε συνδυασμό με την εφαρμογή βιοδυναμικών καλλυντικών ενισχύουν την παραγωγή κολλαγόνου, την ενυδάτωση από μέσα προς τα έξω και τη “θωράκιση” του προσώπου ενάντια στη γήρανση!

Τώρα, μπορείτε να ανανεώσετε το πρόσωπό σας, με μία συνεδρία COLOR CORRECTION που εξασφαλίσαμε εντελώς δωρεάν για όλους, από τα Ιατρεία Κοσμετολογίας Medi Cosmetic! Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να στείλετε το ονοματεπώνυμο και το τηλέφωνό σας στο contest@dousiscom.gr και να αναγράφεται «Medi Cosmetic» και θα σας καλέσουμε για το ραντεβού σας.

Διάρκεια διαγωνισμού: 7/3 – 28/3

MEDI COSMETIC: Σύνταγμα / Κηφισιά / Γλυφάδα / Θεσσαλονίκη www.medicosmetic.gr

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share