Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Hot&Cold Η μόνη μέθοδος που αντιμετωπίζει ταυτόχρονα το ολικό και το τοπικό πάχος! Δείτε ένα εντυπωσιακό περιστατικό ΠΡΙΝ-ΜΕΤΑ!!!

2 Μαρτίου 2018 14:24
Hot&Cold Η μόνη μέθοδος που αντιμετωπίζει ταυτόχρονα το ολικό και το τοπικό πάχος! Δείτε ένα εντυπωσιακό περιστατικό ΠΡΙΝ-ΜΕΤΑ!!!

Μέχρι σήμερα, όλες οι μέθοδοι αδυνατίσματος, όσο τεχνολογικά ανεπτυγμένες και αν ήταν, δούλευαν είτε το τοπικό είτε το ολικό πάχος. Με άλλα λόγια, έπρεπε κανείς να ακολουθήσει άλλη μέθοδο για να χάσει πολλά κιλά και αφού το καταφέρει, να καταφύγει σε άλλη μέθοδο για να αντιμετωπίσει το συγκεντρωμένο λίπος στα “ψωμάκια” ή την κοιλιά.

Σήμερα, υπάρχει η θεραπεία HOT & COLD! Για πρώτη φορά, συνδυάζονται και οι δύο δράσεις σε μία μέθοδο, προσφέροντας τη δυνατότητα σε κάποιον να χάσει πολλά κιλά σε ένα πρόγραμμα, αλλά και να στοχεύσει εάν χρειάζεται περισσότερο στις προβληματικές περιοχές ταυτόχρονα!

Η μέθοδος λειτουργεί με την εναλλασσόμενη εφαρμογή θερμότητας και ψύχους, που αποτελεί μία πανάρχαια τεχνική, καθώς το ζεστό λιώνει τα λιποκύτταρα και το κρύο αφενός στοχεύει στα λιποκύτταρα που επιμένουν και εξασφαλίζει το φινίρισμα της επιδερμίδας. Φυσικά, όλο αυτό γίνεται εντελώς ανώδυνα και με τεράστια αποτελεσματικότητα, σε ελάχιστες συνεδρίες.

Τα βήματα του HOT&COLD

Βήμα πρώτο: Αρχικά εφαρμόζεται θερμότητα σε όλο το σώμα και ιδιαίτερα στα σημεία με διογκωμένα λιποκύτταρα. Αν σκεφτούμε λοιπόν ότι το λιποκύτταρο είναι ένα μπαλόνι με νερό, τότε η έντονη θερμότητα το αναγκάζει να σκάσει, με αποτέλεσμα να αδειάζει το λίπος που περιέχει.

Βήμα δεύτερο: Με βάση πρόσφατες μελέτες του Πανεπιστημίου Harvard, η εφαρμογή ψύχους αντιμετωπίζει ακόμα και τα πιο ανθεκτικά λιποκύτταρα, δηλαδή ακόμα και εκείνα που “αντέχουν” σε περιόδους νηστείας, ενώ ταυτόχρονα παγώνει ο λιπώδης ιστός, με αποτέλεσμα να θρυμματίζεται και να αποβάλλεται από τον οργανισμό.

Βήμα τρίτο: Όσο τα λιποκύτταρα αποβάλλονται από τον οργανισμό, τόσο μειώνονται τα κιλά στη ζυγαριά, αλλά και οι πόντοι στο σώμα μας, με αποτέλεσμα να μπορούμε να φτάσουμε σε απώλεια έως 30 κιλών σε ένα πρόγραμμα!

Δείτε τη θεραπεία HOT&COLD όπως παρουσιάστηκε στην τηλεόραση, με μία κοπέλα που έχασε περισσότερα από 30 κιλά σε ένα πρόγραμμα και άλλαξε τη ζωή της!

Το HOT&COLD είναι μία αποκλειστική θεραπεία των Ιατρείων Κοσμετολογίας Medi Cosmetic.
Σύνταγμα, Γλυφάδα, Κηφισιά (210 3232822) / Θεσσαλονίκη (2310 222123) / www.medicosmetic.gr

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share