Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Τι είναι το χημικό αισθητικό lifting χωρίς νυστέρι;

22 Φεβρουαρίου 2018 16:16
Τι είναι το χημικό αισθητικό lifting χωρίς νυστέρι;

Ένας πολύ αποτελεσματικός τρόπος να φρεσκάρουμε το πρόσωπό μας είναι το χημικό αισθητικό lifting με ειδικά AHAS (οξέα φρούτων) με αυξανόμενη πυκνότητα. Ρυτίδες, λεκέδες, υπερβολικά λεπτό δέρμα και ανώμαλο ανάγλυφο της επιδερμίδας αντικαθίστανται σταδιακά από λείο ανάγλυφο, με ομοιόμορφο χρώμα και σφριγηλή επιδερμίδα, ενώ οι λεπτές ρυτίδες εξαφανίζονται και οι πιο βαθιές απαλύνονται σημαντικά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ραγδαίες εξελίξεις: Δεκτό το αίτημα της Ειρήνης Μελισσαροπούλου στις φυλακές του Χονγκ Κονγκ! (video)

Τα αποτελέσματα διαρκούν για πολύ καιρό, μόνο με τη σύγχρονη χρήση ειδικών προϊόντων για το σπίτι, τα οποία σταθεροποιούν την επανορθωτική δράση.

Τα οξέα φρούτων (AHAS) είναι μια ομάδα μικρομοριακών φυσικών ουσιών που υπάρχουν σε αφθονία στα φυτά. Τα κυριότερα AHAS είναι το γλυκολικό οξύ, το γαλακτικό οξύ, το κιτρικό οξύ και το σταφυλικό οξύ. Το πλέον αποτελεσματικό είναι το γλυκολικό οξύ, καθώς διεισδύει ταχύτερα στις στιβάδες της επιδερμίδας. Τα AHAS στην αισθητική είναι μείγματα με κυρίαρχο το γλυκολικό οξύ. Εφαρμόζονται αποκλειστικά την περίοδο με λιγότερη ηλιοφάνεια (Νοέμβριο με Μάρτιο στην Ελλάδα), γιατί ο ήλιος ενοχλεί το ανανεούμενο από τη θεραπεία δέρμα.


Η εφαρμογή των οξέων γίνεται αποκλειστικά από ειδικό, 1-2 φορές την εβδομάδα, με αυξανόμενες δόσεις. Η όλη πορεία των AHAS συνήθως διαρκεί 2-3 μήνες. Τα AHAS κάνουν στην επιδερμίδα το λεγόμενο χημικό peeling, δηλαδή μια έντονη αφαίρεση νεκρών στιβάδων (απολέπιση), ανανεώνοντας το δέρμα σε βάθος, δηλαδή όχι μόνο στην επιδερμίδα, αλλά και βαθύτερα, στο χορίο. Mε ένα καλό σχεδιασμένο μείγμα AHAS, καθώς και με σωστή εφαρμογή από την ειδικό ομορφιά κατά την πορεία της θεραπείας, ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε επιδερμίδας, το δέρμα μπορεί να γίνει μέχρι και 15-20 χρόνια νεότερο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2 - Διαρροή: Αυτοί είναι οι 4 νέοι παίκτες που μπαίνουν στο ριάλιτι! Σας έχουμε τα ονόματα...

H Θεανώ Μπέλλα είναι η αισθητικός που επιλέγουν πολλές κυρίες της ελληνικής show biz για την περιποίησης του προσώπου τους.

Πηγή:Fay's Book

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share