Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Ανακάλυψε τον κρυμμένο σου εαυτό μέσα από αυτές τις απλές καθημερινές συνήθειες!

21 Φεβρουαρίου 2018 15:13
Ανακάλυψε τον κρυμμένο σου εαυτό μέσα από αυτές τις απλές καθημερινές συνήθειες!

Οι απλές καθημερινές σου συνήθειες μαρτυρούν πτυχές της προσωπικότητάς σου! Απ’ το πως κάνεις το μπάνιο σου, απ’ το φαγητό που επιλέγεις και φυσικά απ’ τις κινήσεις σου στα socail media.

Έχεις σκεφτεί πως οι απλές καθημερνές συνήθειες που συνηθίζεις να κάνεις δείχνουν μερικές πτυχές του εαυτού σου;

Μπορεί εσύ να το βλέπεις σαν ρουτίνα αλλά δεν είναι! Οι επιστήμονες υποστηρίζουν πως αυτές οι καθημερινές πράξεις λένε πολλά για την προσωπικότητα που προσπαθείς να κρύψεις.


Ποιες είναι αυτές οι απλές καθημερινές συνήθειες;


Οργανικό φαγητό



Οι άνθρωποι που δεν επιλέγουν junk food αλλά προτιμούν φαγητό υψηλής ποιότητας χωρίς ορμόνες, έχουν μια τάση να κρίνουν τους άλλους ανθρώπους. Είναι λιγότερο αλτρουιστές και πολύ αντικειμενικοί απέναντι στους άλλους. Σύμφωνα με τους επιστήμονες, οι άνθρωποι θεωρούν ότι έκαναν κάτι καλό και τώρα έχουν το δικαίωμα να είναι ανήθικοι στο μέλλον.

Ηλιοθεραπεία

Οι περισσότεροι άνθρωποι γνωρίζουν τις αρνητικές συνέπειες της ηλιοθεραπείας αλλά υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που “ψήνονται” προκειμένου να μαυρίσουν! Σύμφωνα με τους ερευνητές αυτοί οι άνθρωποι έχουν 6 φορές περισσότερο την πιθανότητα να γίνουν αλκοολικοί!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με το εορτολόγιο;
Κρύο μπάνιο



Οι ερευνητές ισχυρίζονται ότι οι άνθρωποι συχνά αντισταθμίζουν τη συναισθηματική ζεστασιά αλλάζοντας τη θερμοκρασία του νερού στο μπάνιο! Για παράδειγμα όσο περισσότερος χρόνος περνάει ένα άτομο στο ζεστό μπάνιο, τόσο πιο μοναδικός νιώθει. Και τι γίνεται με αυτούς που αγαπούν το κρύο ντους; Οι έρευνες δείχνουν ότι είναι πεισματάρηδες, εγωκεντρικοί και δεν τους αρέσουν οι απόψεις των άλλων.


E-mails

Ναι ακόμα και τα emails σου δείχνουν μαρτυρούν πολλά!
Όσοι απαντούν κατευθείαν στα email αγαπούν να έχουν τα πράγματα υπό έλεγχο.
Αν κάποιος σπάνια διαγράφει ένα email αφού το διαβάσει είναι σημάδι τελειομανίας. Χρειάζεται την αίσθηση της ασφάλειας.
Όσοι αφήνουν αδιάβαστα τα emails τους και δεν τα διαγράφουν είναι πιο έξυπνοι!

Πικρό φαγητό

Σε όσους αρέσει ο σκέτος καφές, τότε είναι πιο πιθανό να υποφέρουν από ψυχολογικές διαταραχές, ακριβώς όπως και οι serial killers!
Σύμφωνα με τις έρευνες, η γεύση πικρών φαγητών μπορεί να είναι ένα σημάδι ότι ο άνθρωπος είναι ψυχοπαθής. Παράλληλα, οι άνθρωποι που αγαπούν τη μπύρα, το τόνικ και άλλα ξινά ποτά τότε είναι ναρκισσιστές,υποκριτές και εγωιστές.

Πηγή: www.ipop.gr

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share