Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Beauty tips με λεμόνι!

16 Φεβρουαρίου 2018 17:43
Beauty tips με λεμόνι!

Μπορεί να αγαπάς την παγωμένη λεμονάδα ή ένα ωραίο λεμονάτο πιάτο, μάθε όμως ότι τα μαλλιά και το δέρμα σου, αγαπούν ακόμη περισσότερο το λεμόνι. Πέρα λοιπόν από τη χρήση του στο φαγητό, δες 8 μυστικά ομορφιάς με βάση το λεμόνι:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σπαράζει καρδιές η κοινή φωτογραφία της Μαρίνας Πήχου με τον αδικοχαμένο αγαπημένο της! Το τρυφερό στιγμιότυπο λίγο πριν το μοιραίο!
Καθαρίζει και ασπρίζει το δέρμα. Ανακάτεψε λίγες σταγόνες λεμονιού με γάλα καρύδας και άπλωσε το στο πρόσωπό σου. Η καρύδα θα ενυδατώσει το δέρμα, ενώ το λεμόνι θα το κάνει να φαίνεται πιο φωτεινό και καθαρό.
Μαλακώνει και καθαρίζει τους αγκώνες και τα γόνατα. Εάν οι συγκεκριμένες περιοχές του σώματός σου αντιμετωπίζουν πρόβλημα ξηροδερμίας, τότε τρίψε πάνω τους μισό λεμόνι και θα δεις αμέσως διαφορά.
Μειώνει τα σπυράκια και τα μαύρα στίγματα. Το λεμόνι έχει αντιβακτηριακές ιδιότητες που καταπολεμούν σπυράκια και ακμή. Κόψε μία φέτα λεμόνι και άπλωσε το χυμό του στο πρόσωπό σου.


Λευκαίνει τα δόντια. Ανακάτεψε μία κουταλιά baking soda με λίγες σταγόνες λεμονιού και βούρτσισε καλά τα δόντια σου. Στη συνέχεια ξέπλυνε με την οδοντόκρεμά σου.
Θεραπεύει τις άφτρες στο στόμα. Στάξε λίγες σταγόνες κατευθείαν στην περιοχή και γρήγορα θα δεις αποτελέσματα.
Απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και μαλακώνει τα χείλη. Άπλωσε λίγες σταγόνες λεμονιού στα χείλη σου πριν πέσεις για ύπνο και ξέπλυνε τα καλά το πρωί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο καβγάς του ζευγαριού ακούστηκε στη γειτονιά: Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από την Αγγελική Νικολούλη για υπόθεση που σοκάρει το Πανελλήνιο!
Δυναμώνει τα νύχια. Εάν τα νύχια σου είναι ταλαιπωρημένα από το συχνό μανικιούρ ή ξεφλουδίζουν, τότε βούτηξέ τα για λίγα λεπτά σε ένα μπολ με ελαιόλαδο και σταγόνες φρέσκου λεμονιού.
√ Ανοίγει το χρώμα των μαλλιών. Άπλωσε χυμό λεμονιού στα μαλλιά σου πριν βγεις στον ήλιο για να αποκτήσεις φυσικές ξανθές ανταύγειες.

Πηγή:Fay's Book

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share