Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Έτσι θα δοκιμάσεις τα testers στα καταστήματα χωρίς να διακινδυνεύσεις την υγεία σου!

13 Φεβρουαρίου 2018 21:28
Έτσι  θα δοκιμάσεις τα testers στα καταστήματα χωρίς να διακινδυνεύσεις την υγεία σου!

Εδώ και καιρό έχει γίνει ένας μικρός χαμός στα social media εξαιτίας μίας γυναίκας στην Αμερική που δοκίμασε ένα κραγιόν σε μεγάλο πολυκατάστημα και κόλλησε έρπη. Δεν γράψαμε σχετικά γιατί το πρώτο που σκεφτήκαμε ήταν: «Μα ποιος βάζει στα χείλη του tester;». Φαίνεται όμως πως ΠΟΛΛΟΙ όντως δοκιμάζουν τα testers απευθείας επάνω τους… Θα μας πεις, testers είναι, για αυτό υπάρχουν αλλά ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ κορίτσια. Όχι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θυμάστε την Έφη Πίκουλα; Θα πάθετε πλάκα μόλις δείτε πως είναι σήμερα (Photos)

Τα testers υπάρχουν για να δεις το χρώμα και κανονικά, για να τα χρησιμοποιήσεις με μπατονέτες και ραβδάκια μίας χρήσης ώστε να μην μολυνθεί όλο το προϊόν. Δεν τα χρησιμοποιούν όλες έτσι συνεπώς, πλέον τα testers υπάρχουν για να δοκιμάσεις το χρώμα στο χέρι σου και σε καμία περίπτωση στο στόμα ή –ΘΟΥ ΚΥΡΙΕ- στα μάτια σου.

Ναι, θέλεις να δεις αν το κραγιόν σου πάει, ναι θες να δεις αν το κονσίλερ είναι στο χρώμα σου, ναι θέλεις να δεις αν η μάσκαρα αυτή όντως κάνει τις βλεφαρίδες σου τεράστιες… τι είσαι διατεθειμένη να ρισκάρεις όμως για να τεστάρεις; Εμείς τίποτα και το ίδιο επιθυμούμε και για εσένα. Έχουμε λοιπόν να πούμε το εξής:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Survivor 2: Διέρρευσαν πλάνα από το σημερινό επεισόδιο! Ποιος κερδίζει το πρώτο αγώνισμα; Διάσημοι ή Μαχητές; (Βίντεο)

ΜΗΝ δοκιμάζεις απευθείας στο δέρμα σου, το στόμα σου και τα μάτια σου για όνομα του Θεού. Αν πρέπει να δοκιμάσεις, έχε μαζί σου λίγο οινόπνευμα σε σπρέι και ψέκασε το προϊόν (δεν παθαίνει απολύτως τίποτα), σκούπισέ το καλά ώσπου να φύγει ολόκληρη η πρώτη στρώση και μετά κάνε το σταυρό σου και φόρα το. Διαφορετικά σε εκλιπαρούμε, μην δοκιμάζεις…

Πηγή:Fay's Book

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share