Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κι όμως είναι η τέλεια λύση! - Η λεμονάδα που θα σας βοηθήσει με το φούσκωμα από το εορταστικό τραπέζι!

25 Δεκεμβρίου 2017 11:30
Κι όμως είναι η τέλεια λύση! - Η λεμονάδα που θα σας βοηθήσει με το φούσκωμα από το εορταστικό τραπέζι!

Η παλιά παροιμία λέει "των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν". Ενόψει όμως των εορταστικών τραπεζωμάτων και του υπεροβολικού φαγητού θα πρέπει όμως να προνοήσουμε και για τη χώνεψή μας.

Για να μην λοιπόν μας βρει η νέα χρονιά με το στομάχι σμπαράλια, αλιεύσαμε από το διαδίκτυο ένα “μαγικό” ελιξήριο με βάση το λεμόνι.

Φροντίστε ώστε να έχετε σπίτι τα υλικά για να το παρασκευάσετε μόλις αισθανθείτε πως το παρακάνατε στο τραπέζι. Θα χρειαστεί να ανακατέψετε τα εξής υλικά:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τεράστια ανάσα: Ποιοι θα βρείτε 1.000 ευρώ στους τραπεζικούς σας λογαριασμούς στις 29 Δεκεμβρίου χωρίς να το γνωρίζετε;

χυμό από μισό λεμόνι
1 κουτ. της σούπας μέλι
1/4 κουτ. του γλυκού τζίντζερ
1/4 κουτ. του γλυκού πιπέρι καγιέν
1/4 κουτ. του γλυκού μπαχάρι
200ml ζεστό νερό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκλείεται: Δεν παίζει να έχετε ξαναδεί βίλα σαν αυτή του Μέσι! Θα σας πέσει το "σαγόνι"! (photos)

Η παραπάνω λεμονάδα είναι θαυματουργή, καθώς το λεμόνι εξισορροπεί τα επίπεδα του pH και βοηθά με την αποβολή των τοξινών από το σώμα. Ο συνδυασμός των μπαχαρικών φαντάζει όνειρο για το λαιμό και το στομάχι μετά από μια νύχτα τρελού ξεφαντώματος, ενώ παράλληλα ανακουφίζει από αέρια και αναζωογονεί τον οργανισμό.

Δοκιμάστε το μετά από ένα μεγάλο γεύμα, ενώ μπορείτε κάλλιστα να ξεκινήσετε και την ημέρα σας με αυτό για να "πάρει μπρος" ο οργανισμός με τον καλλίτερο τρόπο.

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share