Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Φτιάξε εύκολα λαδάκι για τις παρωνυχίδες!

28 Νοεμβρίου 2017 16:37
Φτιάξε εύκολα λαδάκι για τις παρωνυχίδες!

Τα περιποιημένα χέρια είναι τόσο chic, δεν νομίζεις; Είναι η επιτομή της κομψότητας και αν είχαμε την δυνατότητα θα πηγαίναμε για μανικιούρ ανα 4 μέρες Δυστυχώς αυτό δεν γίνεται και περιοριζόμαστε στην μια φορά την εβδομάδα ή και στις 15 μέρες (και περισσότερο μη σου πω). Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα τα χέρια μας και συγκεκριμένα οι παρωνυχίδες μας να υποφέρουν. Σκάνε, ξεφλουδίζουν, δείχνουν απεριποίητες αμέσως μόλις πλύνουμε τα πιάτα… είναι λογικό όμως υπάρχει λύση και όχι δεν είναι τα γάντια! Είναι το λαδάκι για τις παρωνυχίδες που θα φτιάξεις μόνη σου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οικογενειακό έγκλημα Νέα Σμύρνης: Δείτε για πρώτη φορά τα προσωπάκια των παιδιών που σκότωσε ο πατέρας

Το λάδι στις παρωνυχίδες θρέφει το δέρμα και τις κάνει μαλακές. Σχεδόν μαγικά όμως, κάνει τα χέρια μας να μοιάζουν σαν να γυρίσαμε μόλις από την μανικιουρίστ άρα έχουμε 2 σε 1, εμφάνιση και περιποίηση. Πως θα φτιάξεις το δικό σου; Συνδυάζοντας 2 άλλα λάδια, τέλεια για το δέρμα των χεριών και των δαχτύλων σου. Θα χρειαστείς

Μια κουταλιά της σούπας έλαιο jojoba
Μια κουταλιά της σούπας λάδι καρύδας
Μερικές σταγόνες από το αγαπημένο σου αιθέριο έλαιο

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκάρει η μητέρα της τραγωδίας στη Νέα Σμύρνη: "Με μείωνε και χλεύαζε τους γονείς μου!" (photos)
Αξίζει να επενδύσεις στην αγορά τόσο του ελαίου jojoba όσο και του λαδιού καρύδας αφού θα σου πούμε και άλλες τέλειες συνταγές που μπορείς να φτιάξεις με αυτά. Όσο για το αιθέριο έλαιο… είναι για να μυρίζουν τα δάχτυλά σου όμορφα και αν θες τη γνώμη μας το γιασεμί είναι τέλειο. Για να το φτιάξεις τώρα, καθάρισε πάρα πολύ καλά με καθαρό ασετόν ένα παλιό μπουκαλάκι από βερνίκι νυχιών και μην ξεχάσεις εννοείται να καθαρίσεις εξίσου καλά το πινελάκι σου. Μέσα σε αυτό θα βάλεις το λάδι για να μπορείς να το εφαρμόσεις με το πινέλο. Ρίξε μέσα στο μπουκαλάκι τα έλαια και το αιθέριο έλαιο και είσαι έτοιμη. Τόσο απλά, τόσο αποτελεσματικά.

Πηγή: Fay's Book

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share