Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Φτιάξε μόνη σου lip balm με σοκολατένια γεύση!

22 Νοεμβρίου 2017 19:52
Φτιάξε μόνη σου lip balm με σοκολατένια γεύση!

Το lip balm έχει 3 χρήσεις: Α) ενυδατώνει τα χείλη μας. Β) τους δίνει λάμψη και χρώμα. Γ) μας φτιάχνει την διάθεση! Ναι, ναι, άπειρες φορές έχουμε βγάλει από την τσέπη μας ένα lip balm για να μας φτιάξει την διάθεση μέσα σε κάποιο βαρετό meeting και δεν ντρεπόμαστε για αυτό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νεκρός ο Βασίλης Γιοβάνης λίγο μετά τον γάμο του! Σε κατάσταση σοκ η γυναίκα του! (photos)

Σκεφτήκαμε λοιπόν τι θα γινόταν αν συνδυάζαμε το lip balm με το άλλο πράγμα που μας φτιάχνει αυτόματα την διάθεση… την σοκολάτα! Το κάναμε λοιπόν και πρέπει να σας πούμε πως απλά πλέουμε σε πελάγη ευτυχίας.

Η συνταγή είναι πανεύκολη και το καλύτερο; Η γεύση είναι απλά απίστευτη! Τι πρέπει να κάνεις; Βάλε σε ένα μικρό μπολάκι με καπάκι (για να το αποθηκεύσεις μετά) μια κουταλιά βαζελίνη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δύσκολες ώρες για την Καίτη Φίνου! «Έφυγε από την ζωή ο μεγάλος μου έρωτας…»

Στην συνέχεια λιώσε σε μπεν μαρί την αγαπημένη σου σοκολάτα (σκέτη, χωρίς αμύγδαλα) και όταν κρυώσει ελαφρά ρίξε την μέσα στην βαζελίνη. Ανακάτεψε πολύ καλά και… έτοιμο! Ναι, ήταν τόσο απλό και ναι, μπορείς να το φας. Το χρώμα που δίνει στα χείλη είναι ελαφρώς σκούρο και αν πρόκειται να διατηρήσεις το δικό σου για καιρό (που δεν πρόκειται αλλά λέμε) μην ξεχάσεις να ρίξεις μερικές σταγόνες λεμόνι στο μίγμα σαν συντηρητικό.

Πηγή: Fay's Book

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share