Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Crossfit lovers!

22 Νοεμβρίου 2017 17:45
Crossfit lovers!

Θέλεις να γυμνάσεις το σώμα σου κάπως, αλλά δεν ξέρεις με πιο άθλημα; Η αλήθεια είναι ότι δεν σε λέει κανείς και πολύ αθλητικό τύπο, άσε που βαριέσαι και εύκολα. Τώρα που το ξανασκέφτεσαι θες να κάνεις λίγο τρέξιμο, αλλά λίγο! Ε, και λίγα βάρη, λίγο περισσότερα ίσως! Ε, και λίγο από δω λίγο από ‘κει, κάπως έτσι γεννήθηκε το Crossfit!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δύσκολες ώρες για την Καίτη Φίνου! «Έφυγε από την ζωή ο μεγάλος μου έρωτας…»

About: Εμπνεύστηκε το 2000 από τους Greg Glassman και Lauren Jenai σαν έναν τύπο γυμναστικής που θα τα περιελάμβανε όλα !Ομαδικότητα, φυσική κατάσταση, φιλοσοφία της άσκησης και πρωταθλήματα crossfit είναι λίγα από τα γνωρίσματά του. Δε θα μπορούσε να χαρακτηριστεί παρά μόνο υψηλής έντασης γυμναστική, αφού περιλαμβάνει ασκήσεις από Άρση Βαρών, Στίβο, Ενόργανη, αλλά και ασκήσεις με το βάρος του σώματος, πλυομετρικές, kettlebells. Έχει τεράστια ποικιλία ασκήσεων και συνεχίζει να ενσωματώνει καινούριες ακόμα και σήμερα.

Rules: Αν και καμία προπόνηση του crossfit δεν μοιάζει με την προηγούμενη ή την επόμενη ακολουθεί μία σειρά κανόνων που κάθε crossfitας οφείλει να ξέρει:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νεκρός ο Βασίλης Γιοβάνης λίγο μετά τον γάμο του! Σε κατάσταση σοκ η γυναίκα του! (photos)

wod: Workout Of Day ή αλλιώς το πρόγραμμα που θα ακολουθήσεις αυτή τη μέρα! Φρεσκότατο, έτοιμο για δοκιμή!
amrap: As Many Reps As Possible, μετράς και κάνεις, κάνεις και μετράς , το μυστικό είναι πως δεν σταματάς ποτέ!
pr: Personal Record, ο στόχος κάθε προπόνησης είναι να κάνεις καλύτερο χρόνο από την προηγούμενη και χειρότερο από την επόμενη!
box: το μαγικό κουτάκι της ατελείωτης ενέργειας σου! Έτσι ονομάζονται όλα τα γυμναστήρια crossfit.
Stay focused! Think fitness!

Πηγή:yang.gr

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share