Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Μείωσε την κυτταρίτιδα ακολουθώντας αυτά τα απλά βήματα!

22 Νοεμβρίου 2017 17:08
Μείωσε την κυτταρίτιδα ακολουθώντας αυτά τα απλά βήματα!

Ευτυχώς ή δυστυχώς γεννηθήκαμε γυναίκες, με αυτό να συνεπάγεται μια διαφορετική κατανομή του λίπους στο σώμα μας και διάφορα άλλα «προβληματάκια» και «ατέλειες» που συνδέονται άμεσα με το φύλο μας.Η κυτταρίτιδα είναι ένα από αυτά τα «προβληματάκια» που κάθε γυναίκα θα κληθεί να αντιμετωπίσει κάποια στιγμή στην πορεία της ζωής της.

Φυσικά είναι ένα από τα προβλήματα τα οποία δεν συνδέονται με το βάρος, αλλά με την καθημερινότητα, την κληρονομικότητα, την άσκηση και τη διατροφή. Οπότε, ώρα να ξεκολλήσουμε από την άποψη πως το βάρος σχετίζεται με την κυτταρίτιδα! ΟΧΙ, δεν είσαι «χοντρή» επειδή έχεις κυτταρίτιδα!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εικόνες - σοκ: Η Σαουδική Αραβία διαλύει την Υεμένη! Παιδιά πεθαίνουν καθημερινά!

Όσο και αν δυσκολεύεσαι να το πιστέψεις, έχω δει αρκετά μοντέλα, με βάρος φανερά κάτω από το φυσιολογικό μέσο όρο, να έχουν κυτταρίτιδα σε αρχικά στάδια. Εσύ θα περίμενες αυτή η κατηγορία γυναικών να σκέφτονται πώς να περιορίσουν την εμφάνιση του προβλήματος που έχεις εσύ, η φίλη σου, η μαμά σου ή η γειτόνισσα;

Το μόνο πρόβλημα σε αυτή την κατάσταση είναι το κόμπλεξ που μας δημιουργεί με το σώμα μας η κοινωνία στην οποία ζούμε. Ε, ναι, και τι πειράζει που τα πόδια ή οι γλουτοί μας έχουν φλοιό πορτοκαλιού;Άσχημο είναι το πορτοκάλι; Και στο κάτω κάτω, γιατί οι γυναίκες να πρέπει να μοιάζουν είτε με την Ανδριάννα Λίμα είτε με τη Ζιζέλ, ώστε να είναι «όμορφες» και κοινωνικά αποδεκτές, ενώ οι άντρες που έχουν κοιλίτσα ή είναι απεριποίητοι θεωρούνται ΟΚ;

Αν παρόλα αυτά εσείς θέλετε να βελτιώσετε την όψη πορτοκαλιού για δικό σας όφελος και για να αισθάνεστε εσείς καλύτερα με τον εαυτό και το σώμα σας, go ahead και διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου!

1 ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ

Στο νερό που καταναλώνεται κρίνεται η διαφορά! Αν αφυδατώνεστε τακτικά ή το σώμα σας ζητάει εντόνως νερό, τότε όχι μόνον αυξάνετε τις πιθανότητές για να αποκτήσετε κυτταρίτιδα, αλλά καταπονείτε έντονα το σώμα και το δέρμα σας.

2 MASSAGE

Πιθανώς να έχετε παρατηρήσει σε διάφορα ινστιτούτα ομορφιάς πως προσφέρουν μασάζ για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας. Για το αν έχουν αποτέλεσμα τι να σας πω… δεν ξέρω, αλλά η βιβλιογραφία αναφέρει πως το μασάζ προσφέρει καλύτερη ροή του αίματος στις επίμαχες περιοχές και βελτιώνει την όψη του δέρματος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 22 Νοεμβρίου;

3 SCRUB ΜΕ ΚΑΦΕΪΝΗ

To scrub προσφέρει βέλτιστη δυνατή όψη του δέρματος με την απολέπιση που κάνει, ενώ η καφεΐνη βοηθά στην αιμάτωση και τη συρρίκνωση των λιποκυττάρων.

4 ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΕΝΥΔΑΤΙΚΩΝ Ή ΑΛΛΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΚΡΕΜΩΝ

Υπάρχουν ορισμένες κρέμες που αντί να βελτιώνουν την κατάσταση την επιδεινώνουν, καθώς λεπταίνει το δέρμα και δείχνει εντονότερα οποιαδήποτε ατέλεια.

Πηγή:Yang.gr

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share