Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Λαμπερό πρόσωπο με μία DIY μάσκα από ροδάκινο!

14 Νοεμβρίου 2017 21:24
Λαμπερό πρόσωπο με μία DIY μάσκα από ροδάκινο!

Δώσε λάμψη στο πρόσωπό σου με μία πανεύκολη μάσκα που θα φτιάξεις μόνη σου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads: "Έπεσε" το Twitter για την υποψηφιότητα Ζαμπίδη! Το απίστευτο κράξιμο για τον Iron Mike και η... αποθέωση!

Έχεις ήδη μπει στην καλοκαιρινή ρουτίνα της περιποίησης του προσώπου με το αντηλιακό να είναι ο πρωταγωνιστής. Κι ενώ αυτό σε βοηθάει να διατηρήσεις την υγεία της ευαίσθητης επιδερμίδας του προσώπου σου και σε προστατεύει από τις επικίνδυνες ακτινοβολίες του καυτού ήλιου, δεν σου λύνει το πρόβλημα της θαμπής και ξηρής όψης που είναι συχνό φαινόμενο το καλοκαίρι.
Προφανώς, η ενυδατική κρέμα θα σε βοηθήσει αλλά ένα boost για ακόμα πιο λαμπερή επιδερμίδα είναι πάντα χρήσιμο. Φτιάξε μία μάσκα με φρούτα εποχής και βοήθησε το πρόσωπό σου να επανακτήσει ή να διατηρήσει τη φυσική του λάμψη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads: Τι είδαμε χτες; Το άδειασμα του Πίντζη στον Ζαμπίδη και τα δάκρυα του Μαυρίδη! Ποια ομάδα κέρδισε την ασυλία; Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση! (videos)

Με βάση το ροδάκινο που είναι πλούσιο σε βιταμίνες A και C, αυτή η μάσκα θα αναζωογονήσει το πρόσωπό σου.

Συστατικά:

¼ ώριμο, μαλακό ροδάκινο

¼ μήλο

½ κ.σ. αλεσμένο μοσχοκάρυδο

Βάζεις όλα τα υλικά μαζί στο μπλέντερ και τα χτυπάς μέχρι να ανακατευτούν καλά. Έπειτα απλώνεις σε καθαρό πρόσωπο, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών και αφήνεις για περίπου 15'. Αφαιρείς με ένα σφουγγαράκι ή μία πετσέτα, βρεγμένη με χλιαρό νερό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκλειστικό! Τα ουρλιαχτά γνωστής Ελληνίδας παρουσιάστριας στον σύντροφό της έξω από νυχτερινό κέντρο της Αθηνάς!

Extra tip: Αν δεν χρησιμοποιήσεις όλο το μείγμα, πέταξε το υπόλοιπο, αφού δεν μπορείς να το φυλάξεις για επόμενη χρήση.

Πηγή:Ladylike

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share