Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ιδέες για τα πιο όμορφα μικρά τατουάζ!

14 Νοεμβρίου 2017 18:57
Ιδέες για τα πιο όμορφα μικρά τατουάζ!

Αν σκέφτεσαι να κάνεις το πρώτο σου τατουάζ, τότε ίσως να θέλεις να κάνεις ένα μικρό και διακριτικό τατουάζ. Μπορείς στη συνέχεια να το εμπλουτίσεις με χρώμα ή να το συνδυάσεις με άλλα σχέδια ή ακόμη και λέξεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκλειστικό! Τα ουρλιαχτά γνωστής Ελληνίδας παρουσιάστριας στον σύντροφό της έξω από νυχτερινό κέντρο της Αθηνάς!

Βέβαια, το να κάνεις τατουάζ είναι μια μεγάλη απόφαση που θα πρέπει να σκεφτείς καλά. Είτε επιλέξεις κάτι που θέλεις να σε αντιπροσωπεύει και να σου θυμίζει κάτι χαρακτηριστικό από τη ζωή σου, είτε επιλέξεις ένα όμορφο σχέδιο που θα ήθελες απλά να κοσμεί ένα σημείο του σώματός σου, θα πρέπει να το ψάξεις αρκετή ώρα και να το σκεφτείς αρκετά, ώστε να μη το βαρεθείς σε βάθος χρόνου.

Τα μικρά και διακριτικά τατουάζ είναι εύκολα στο να καλυφθούν, εάν το επάγγελμά σας ή η θέση σας δεν το επιτρέπουν, ενώ μπορείς να τα κάνεις οπουδήποτε στο σώμα σου. Στα ιδανικά σημεία συγκαταλέγονται ο αυχένας, ο λαιμός, πίσω από το αυτί, στον καρπό ή τα δάκτυλα και τον αστράγαλο.

Ας δούμε μερικά από τα πιο όμορφα διακριτικά και μικρά τατουάζ (κατά τη δική μου πάντα άποψη) που μπόρεσα να βρω, ώστε να πάρουμε την κατάλληλη έμπνευση και γιατί όχι, ιδέες για περαιτέρω ψάξιμο σε αναζήτηση του πιο ταιριαστού σχεδίου για την καθεμιά μας!

Πηγή:yang.gr

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share