Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Μήπως κάνεις λάθος επιλογές; - Οι τροφές που θα σε κρατήσουν μακριά από τον γιατρό!

20 Οκτωβρίου 2017 15:47
Μήπως κάνεις λάθος επιλογές; - Οι τροφές που θα σε κρατήσουν μακριά από τον γιατρό!

Κλισέ, πολυφορεμένο, ό,τι θες πες, πάντως "Ένα μήλο την ημέρα, τον γιατρό τον κάνει πέρα!".

Και δεν το λέει μόνο η μάνα σου αλλά και η επιστήμη!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα: Τα χρέη του πατέρα της πλήρωνε η 32χρονη εφοριακός! Η μεγάλη αποκάλυψη για τις σχέσεις της οικογένειας που ανατρέπει τα δεδομένα!

Εάν βλέπεις τα λαχταριστά αυτά φρούτα στα καφάσια του σούπερ μάρκετ και δεν τείνεις το χέρι σου να τα πάρεις, ίσως έχεις μπερδευτεί και νομίζεις ότι είσαι η Εύα πριν το προπατορικό.

Συγνώμη που θα σου το χαλάσω αλλά είσαι μια γυναίκα που οφείλει να προσέχει την υγεία της. Μπορεί να σε λένε Εύα, μπορεί και όχι.

Για αυτό σου λέω: Τρώγε μήλα!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads: Τι είδαμε χτες; Το άδειασμα του Μαυρίδη σε Ζώη – Κολέτσα και η άσχημη ψυχολογική κατάσταση της Γαστεράτου! Ποια ομάδα κέρδισε το έπαθλο; (video)

Σύμφωνα με έρευνα που έγινε στο Πανεπιστήμιο Cornell στη Νέα Υόρκη, τα αντιοξειδωτικά που έχει ένα φρέσκο μήλο ισοδυναμούν με 1.500 mg βιταμίνης C, γεγονός που μπορούμε να εκμεταλλευτούμε αντί να παίρνουμε συμπληρώματα βιταμινών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ατελείωτο "γλέντι" στο Twitter για τα αγγλικά του Τσίπρα! «Three talk and two dance»

Έχει αποδειχθεί από πληθώρα ερευνών ότι τα φρούτα και τα λαχανικά μπορούν να μειώσουν τον κίνδυνο καρκίνου και καρδιακών παθήσεων, με τους επιστήμονες να δίνουν βάση κυρίως στη β-καροτίνη και στη βιταμίνη C.

Δεν υπάρχει καλύτερο σνακ να πάρεις μαζί σου στη δουλειά, άσε που καθαρίζει και τα δόντια σου με τον πλέον φυσικό τρόπο!

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share