Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Η δίαιτα της Ρούλας Κουσκουρή: Έτσι έχασε 18 κιλά σε 4 μήνες!

16 Οκτωβρίου 2017 14:51
Η δίαιτα της Ρούλας Κουσκουρή: Έτσι έχασε 18 κιλά σε 4 μήνες!

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της νέας εκπομπής του Alter «Όσο Υπάρχουν Άνθρωποι», μίλησε στην «Espresso» για τη δίαιτα που ακολούθησε και για το πώς έχασε 18 κιλά μέσα σε 4 μήνες.

«Τα επιπλέον κιλά τα απέκτησα κατά τη διάρκεια της δεύτερης εγκυμοσύνης μου. Κάποια μικροπροβλήματα στο ορμονικό σύστημα δεν μου έδιναν τη δυνατότητα να αδυνατίσω, μέχρι που ξεπεράστηκε το πρόβλημα και ο γιατρός μου έδωσε το "πράσινο φως" για να ξεκινήσω δίαιτα», εξήγησε η Ρούλα Κουσκουρή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτη αποκάλυψη για την τραγωδία στο Μαρκόπουλο: Η μητέρα είχε επιχειρήσει να δολοφονήσει την 17χρονη από την Παρασκευή!

Η δίαιτα που ακολούθησε: «Έτρωγα πολλά ψητά κρέατα (μπριζόλα, κοτόπουλο, μπιφτέκι), πολύ ψάρι που το λατρεύω, άλλωστε, βραστά λαχανικά και σαλάτες. Έπινα πράσινο τσάι και τουλάχιστον τρία λίτρα νερό την ημέρα. Δεν έτρωγα ποτέ μετά τις 8 το βράδυ».

Ξεκίνησε τη δίαιτα λόγω της εκπομπής που ανέλαβε στο Alter;

«Θυμάμαι σαν τώρα την πρώτη μέρα που ξεκίνησα τη δίαιτα. Ήταν η επόμενη μέρα από την Κυριακή του Θωμά. Τότε δεν γνώριζα ακόμη ότι το κανάλι θα μου πρότεινε να παρουσιάσω την εκπομπή. Πρώτα απʼ όλα, έκανα δίαιτα για μένα. Οφείλω, βέβαια, να ομολογήσω πως, όταν μου έγινε η πρόταση από το κανάλι, συνέχισα με περισσότερο πείσμα και θέληση».

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share