Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Μύθοι για την τριχόπτωση που όμως δεν ισχύουν!

23 Σεπτεμβρίου 2017 13:16
Μύθοι για την τριχόπτωση που όμως δεν ισχύουν!

Η φαλάκρα στους άνδρες είναι από τα αγαπημένα θέματά, μετά τις γυναίκες, το ποδόσφαιρο, και τα μηχανοκίνητα. Έχει τόσους μύθους γύρω από την τριχόπτωση, όσους και η δολοφονία του Κένεντι.

Με τα στοιχεία να δέιχνουν ότι η εμφάνιση της φαλάκρας καθυστερεί εώς 3 με 5 χρόνια από τη προηγούμενη γενιά, βρήκαμε 3 μύθους που δεν ισχύουν σε καμία περίπτωση, και δεν θα πρέπει να σας αγχώνουν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νυχτοπερπατήματα για την Δούκισσα Νομικού στον 4ο μήνα εγκυμοσύνης! Η τρυφερή φωτογραφία από τα χεράκια του Δημήτρη Θεοδωρίδη…


Το πιστολάκι και άλλα προϊόντα μαλλιών

Αν βάζεις ζελέ και λακ θα επιταχύνεις την απώλεια μαλλιών. Δεν ισχύει. Ούτε αν χρησιμοποιείτε πιστολάκι. Προσέξτε όμως, υπάρχουν προϊόντα, που μπορεί να είστε αλλεργικοί προς αυτά και να προκαλέσουν κνησμό της περιοχής, πράγμα που θα επιβαρύνει την τριχόπτωση.

Το ότι χάνετε μαλλιά καθημερινά σημαίνει ότι οδευέτε προς οριστική απώλεια μαλλιών

Λάθος. Υπάρχουν περίοδοι που τα μαλλιά πέφτουν περισσότερο από άλλες εποχές. Σε κάθε άνθρωπο είναι διαφορετικό. Ακόμα και 100 τρίχες να χάνετε την ημέρα δεν είναι αγχωτικό. Αν όμως η ιδέα σας της πτώσης σας έχει κυριεύσει, τότε επισκεφθείτε ένα δερματολόγο να σας συμβουλεύσει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επίδομα - δώρο 916 ευρώ για χιλιάδες Έλληνες! Δείτε ποιοι θα το πάρουν

Τα κλιματιστικά μπορεί να οδηγήσουν σε μεγαλύτερη απώλεια μαλλιών

Τα κλιματιστικά προκαλούν ξηρότητα σε μαλλιά και επιδερμίδα. Αλλά δεν έχουν καμία επίδραση στο θύλακα. Οπότε δροσιστείτε ελεύθερα.

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share