Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Κορίτσια δώστε βάση! Τα μυστικά ομορφιάς από τη... Βραζιλία

16 Αυγούστου 2017 19:27
Κορίτσια δώστε βάση! Τα μυστικά ομορφιάς από τη... Βραζιλία

Gisele Bundchen, Adriana Lima, Alessandra Ambrosio….και η λίστα συνεχίζεται! Πανέμορφες, γοητευτικές, καλλίγραμμες με λαμπερή επιδερμίδα. Δεν κάνουν υπερβολές και ίσως και αυτό είναι το μεγάλο μυστικό ομορφιάς τους. Ακόμα, όμως, εμείς βρήκαμε και άλλα tips που κάνουν οι Βραζιλιάνες και διατηρούνται άψογα.

–Δεν ταλαιπωρούν τα μαλλιά τους με ισιωτική και πιστολάκι καθημερινά. Αντίθετα, κάνουν πολλές μάσκες για να δυναμώσει η τρίχα και χρησιμοποιούν και λάδια όπως λάδι καρύδας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΣΟΚ: Αστυνομικοί δεν επέτρεψαν σε δημοσιογράφους του ΣΚΑΪ και του ΑΝΤ1 να καλύψουν την επίσκεψη του πρωθυπουργού στα καμμένα!

–Προσέχουν την επιδερμίδα τους. Ενυδατώνουν συστηματικά το δέρμα τους με διάφορα αιθέρια έλαια, μάσκες και κάνουν και scrub για απολέπιση και σύσφιξη της επιδερμίδας. Φυσικά, δεν ξεχνάνε την κρέμα σώματος που ενυδατώνει το δέρμα τους και το κάνει πιο λαμπερό.

–Γυμνάζονται καθημερινά και προσέχουν την διατροφή τους, χωρίς όμως να κάνουν υπρβολές και να στερούνται. Το διαιτολόγιο τους περιλαμβάνει πολλά φρούτα και λαχανικά, πρωτεΐνη και πολύ νερό για αποτοξίνωση. Πίνουν πολλούς χυμούς και smoothies με λαχανικά.

–Απολέπιση! Με φυσικά προϊόντα κάνοντας μασάζ σε όλο το σώμα τους τουλάχιστον 1 φορά την εβδομάδα. Με αυτό τον τρόπο διεγείρουν την κυκλοφορία του αίματος και το δέρμα φαίνεται ακόμα πιο νεανικό και λαμπερό.

Πηγή faysbook

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share