Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Για τέλεια φρύδια ακολούθησε αυτούς τους 3 βασικούς κανόνες ομορφιας!

16 Αυγούστου 2017 16:13
Για τέλεια φρύδια ακολούθησε αυτούς τους 3 βασικούς κανόνες ομορφιας!

Η Anastasia Soare, είναι η beauty expert που επιμελείται τα φρύδια των Kardashians και όχι μόνο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Είδηση «βόμβα» - Νεκρός βρέθηκε ο γιος γνωστής τραγουδίστριας

Η Η κορυφαία beauty guru μας τονίζει τρία πράγματα που δεν πρέπει να κάνουμε αν θέλουμε να έχουμε όμορφα και καλοσχηματισμένα φρύδια που μοιάζουν με της Cara Delevingne εν έτη 2017 παρά με της Kylie Minogue to 2001.

1 Άσε κάτω το τσιμπιδάκι φρυδιών!

“To μεγαλύτερο λάθος που κάνουν τα κορίτσια είναι να βγάζουν με τσιμπιδάκι τις τρίχες των φρυδιών, πιστεύοντας πως έτσι δημιουργείται η επιθυμητή γωνία” και εξηγεί “ Αφήστε τα φρύδια σας να μακρύνουν.”

2 Ποτέ μην τα γεμίζεις από την κορυφή!

Για όμορφα φρύδια που δείχνουν φυσικά φυσικά ξεκινάμε το γέμισμα από τη μέση, δουλεύοντας προς την άκρη δουλεύοντας το προϊόν μπορούμε να διαχειριστούμε καλύτερα το χρώμα που βάζουμε. Η ειδικός συμβουλεύει “Πάντα προσπαθούμε να δημιουργήσουμε ένα ελαφρύ αποτέλεσμα”

3 Προσοχή στην ποσότητα προϊόντος

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρομερή αλλαγή! - Δεν θα πιστεύετε πως είναι σήμερα ο Μπίλυ από το «Καφέ της Χαράς»! (Photo)

Το “Less is more” εδώ παίρνει σάρκα και οστά. Η Soare, υπογραμμίζει το πόσο σημαντικό είναι να χρησιμοποιούμε σωστά τα προϊόντα, χωρίς υπερβολές και μας προτείνει εκτός από το συνηθισμένο μολύβι φρυδιών, να χρησιμοποιήσουμε ένα καθαρό, διάφανο τζελ φρυδιών. Το τζελ βοηθάει στο να μένουν οι τρίχες στη θέση τους. Έτσι τα φρύδια μας δείχνουν πάντα περιποιημένα.

πηγή: marieclaire.gr

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share