Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ποιο είναι το φυσιολογικό μέγεθος του πέους σε πλήρη στύση;

11 Αυγούστου 2017 11:55
Ποιο είναι το φυσιολογικό μέγεθος του πέους σε πλήρη στύση;

Μια από τις σημαντικότερες απορίες στη ζωή ενός εφήβου κατά τα πρώτα ερωτικά σκιρτήματα, αποτελεί το μέγεθος του μορίου του. Είμαι κανονικός ή έχω πρόβλημα αναρωτιέται; Και εκεί είναι που αρχίζουν οι χάρακες και οι μεζούρες να… πηγαινοέρχονται. Όχι δηλαδή ότι μεγαλώνοντας εξαφανίζονται τελείως, αλλά… τέλος πάντων !!!

Ας εξετάσουμε λοιπόν ποιο θεωρείται φυσιολογικό. Όχι τόσο από ιατρικής άποψης, αλλά από καθαρά στατιστική προσέγγιση. Το φυσιολογικό μέγεθος του πέους σε στύση λοιπόν, κυμαίνεται από 12 έως 16 εκατοστά. Η διαφορά στο μέγεθος δεν επηρεάζει ούτε την σεξουαλική ευχαρίστηση, αλλά ούτε και τις σεξουαλικές επιδόσεις του κάθε άντρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Για εγκεφαλικό! Η Σπυροπούλου με ανύπαρκτο στρινγκ και τέλεια "πίσω"όψη! (Photos)

Το μέγεθος του πέους διαφέρει όταν βρίσκεται σε πλήρη στύση και μπορεί να συρρικνωθεί σε διάφορες περιστάσεις όπου το κρύο είναι αυξημένο όπως για παράδειγμα κατά την διάρκεια ενός κρύου ντους ή σε περιστάσεις που ο άντρας αισθάνεται άγχος φόβο ή αγωνία.

Όποιος άντρας επιθυμεί για ψυχολογικά αίτια να υποβληθεί σε... επιμήκυνση, μπορεί να το πράξει δια της χειρουργικής οδού, η οποία είναι ικανή να του προσφέρει 3 εκατοστά επιπλέον εγωισμού. Καλό όμως θα ήταν να αποφεύγεται λόγω του κινδύνου επιπλοκών. Όσον αφορά όμως τυχόν παθολογικά προβλήματα, τότε κρίνεται επιβεβλημένη.

Υπερμεγέθη όργανα, πολύ συχνά σημαίνουν και κακή αιμάτωση. Άρα αισθητή μείωση της σκληρότητας! Όταν ανήκετε κάπου εκεί κοντά στο μέσο όρο, ούτε το μέγεθος μετράει, ούτε το πάχος. Η καλή ψυχολογία, η τεχνική, η ανταπόκριση και η συμμετοχή της ερωτικής συντρόφου είναι που ξεχωρίζει το sex, από το… σεξ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η τραγική ιστορία πίσω από τις απάνθρωπες επιθέσεις του γιου του Κώστα Πρέκα!

Για όσους τώρα επηρεασμένοι από ταινίες σκληροπυρηνικού αλλά συνάμα διδακτικού περιεχομένου, εξακολουθούν να θαυμάζουν και να ζηλεύουν τεράστια όργανα, αναρωτηθείτε το εξής. Πόσα γκαράζ κατασκευασμένα για yugo με χαρά θα δεχτούν να φιλοξενήσουν… νταλίκα; To πιάσατε το υπονοούμενο. Ατιμούλικα, εσείς !!!

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share