Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Η επιστήμη μίλησε! Δείτε τι αποκαλύπτει το σχήμα των χειλιών σας για την προσωπικότητά σας!

21 Απριλίου 2017 12:52
Η επιστήμη μίλησε! Δείτε τι αποκαλύπτει το σχήμα των χειλιών σας για την προσωπικότητά σας!

Οι επιστήμονες και οι φυσιογνωμιστές θεωρούν τα χείλη ως ένα από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά που πρέπει να προσέχει κανείς για να καταλάβει τον χαρακτήρα κάποιου. Εκφράζουμε τις σκέψεις μας με λέξεις και με αυτόν τον τρόπο αποκαλύπτουμε κάτι για τον χαρακτήρα και τις ιδιαιτερότητες της προσωπικότητες μας.

Διαβάστε παρακάτω τι δείχνει το σχήμα των χειλιών σας για την προσωπικότητα σας:

Μεγάλα, σαρκώδη χείλη
Οι άνθρωποι με αυτό το σχήμα χειλιών είναι φτιαγμένοι για να φροντίζουν τους άλλους. Αν έχετε τέτοια χείλη, τότε μπορεί να περάσατε πολύ χρόνο ως παιδί ταΐζοντας αδέσποτα γατάκια ή βοηθώντας σε καταφύγια ζώων. Έχετε ένα ισχυρό μητρικό ένστικτο και την επιθυμία να προστατεύετε τους άλλους. Σε δύσκολες καταστάσεις σκέφτεστε πρώτα τους άλλους και μετά τον εαυτό σας. Γίνεστε πολύ καλοί γονείς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Άρης περνάει στους Διδύμους: Πως θα περάσουν τα ζώδια το τριήμερο!

Το πάνω χείλος είναι μεγαλύτερο από το κάτω
Οι άνθρωποι με αυτό το σχήμα χειλιών λατρεύουν το δράμα. Είναι συναισθηματικοί, χαρισματικοί, αγαπούν την ζωή και τους αρέσει να τραβούν την προσοχή πάνω τους. Έχουν μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους και έχουν τον τρόπο τους να ελκύουν τους άλλους. Τους αρέσει να βρίσκονται στο επίκεντρο της προσοχής. Λένε πάντα τα καλύτερα αστεία.

Το κάτω χείλος είναι μεγαλύτερο από το πάνω
Δεν είστε φτιαγμένοι για δουλειά γραφείου. Δεν μπορείτε να κάθεστε όταν υπάρχουν τόσα ενδιαφέροντα πράγματα έξω. Οι άνθρωποι με τέτοια χείλια ξέρουν τι πάει να πει διασκέδαση. Χρειάζεστε έναν δραστήριο τρόπο ζωής, νέες γνωριμίες και νέα μέρη. Είστε περίεργοι, κοινωνικοί και ανοιχτοί σε καινούρια πράγματα. Είστε το είδος ανθρώπου που μπορεί να οδηγήσει τους άλλους σε νέες περιπέτειες.

Κανονικά χείλη
Όσοι έχουν κανονικά χείλη, είναι συνήθως αυτοί που έχουν μια πιο ισορροπημένη και λογική προσέγγιση στα πράγματα. Η δύναμη τους έγκειται στην ικανότητα τους να ακούνε τους άλλους. Δέχονται την κριτική και αντιμετωπίζουν τις απόψεις των άλλων με σεβασμό. Είναι δύσκολο να τους κάνετε να θυμώσουν. Έχουν καλή αίσθηση του χιούμορ και είναι πάντα αισιόδοξοι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παγκόσμιο σοκ: Πέθανε από ανακοπή καρδιές πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής!

Λεπτά χείλη
Οι άνθρωποι με λεπτά χείλη είναι κατά κανόνα μοναχικοί. Επίσης, βασίζονται στον εαυτό τους και μπορούν να αντιμετωπίσουν οποιοδήποτε πρόβλημα. Αν έχετε λεπτά χείλη, είστε από τους ανθρώπους που δεν χρειάζονται παρέα για να κάνουν κάτι. Παρά την αγάπη σας για την μοναξιά, αισθάνεστε καλά και με παρέα. Βρίσκετε τρόπο επικοινωνίας με τους ανθρώπους και εκτιμάτε τους άλλους για τις πράξεις τους.

Με έντονο τόξο στο πάνω χείλος
Οι άνθρωποι αυτοί είναι πολύ δημιουργικοί. Συχνά γίνονται ταλαντούχοι ζωγράφοι ή μουσικοί. Θυμούνται πολύ καλά πρόσωπα και ονόματα, κρατάνε επαφές με όλους και γνωρίζουν πάντα τι γίνεται. Είναι κοινωνικοί, τους αρέσει να εκφράζουν τις σκέψεις τους με κάθε τρόπο και σχεδόν πάντα έχουν καλά αποτελέσματα στην δουλειά τους.

Με στρογγυλεμένο τόξο στο πάνω χείλος
Αν έχετε τέτοιο σχήμα χειλιών, πιθανόν να είστε συμπονετικοί, ευαίσθητοι και ευγενικοί. Μπορεί να αναστατωθείτε πολύ από κάποια ατυχία και πάντα βρίσκετε χρόνο να βοηθήσετε τους άλλους. Ο σκοπός της ζωής σας είναι να βοηθάτε όσους έχουν ανάγκη.

Πάνω χείλος χωρίς τόξο
Είστε οι πιο υπεύθυνοι και αξιόπιστοι άνθρωποι στον κόσμο. Για σας δεν υπάρχει η λέξη «αδύνατο» και οι προθεσμίες δεν σας αγχώνουν. Όλα γίνονται στην ώρα τους. Οι δικοί σας ξέρουν ότι μπορούν να βασίζονται πάνω σας για οτιδήποτε. Μπορείτε να λύσετε οποιοδήποτε πρόβλημα με ευκολία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγικές ώρες: Θρίλερ με τον Άκη Τσοχατζόπουλο!

Μικρά σαρκώδη χείλη
Είστε προκλητικοί και σκανταλιάρηδες. Η προτεραιότητα σας στην ζωή είναι η δική σας άνεση. Αν δεν φροντίσετε εσείς τον εαυτό σας, κανείς δεν θα το κάνει. Όταν σας γνωρίζει κανείς, αρχικά πιστεύει ότι είστε εγωιστές, αλλά αυτό δεν ισχύει. Είστε συμπονετικοί και αφοσιωμένοι φίλοι. Δεν βάζετε το συμφέρον σας πάνω από τους άλλους. Αλλά δεν κάνετε ποτέ κακό στον εαυτό σας.

Πολύ λεπτό πάνω χείλος
Έχετε απαράμιλλες ηγετικές ικανότητες. Είναι λες και κυλά φωτιά στις φλέβες σας. Είστε καλοί στο να πείθετε τους άλλους. Οτιδήποτε κάνετε είναι επιτυχημένο. Ωστόσο, συχνά δυσκολεύεστε να κάνετε ερωτικές σχέσεις, αφού θέλετε να είστε κάποιος και όχι να είστε με κάποιον.

Εσείς ποιο τύπο χειλιών έχετε;

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share